Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Λαζόπουλος σε Γιώργο Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι;»

Λάκης Λαζόπουλος σε Γιώργο Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι;»

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στο «εμμονικός» που του χρέωσε ο Γιώργος Λιάγκας και στη δήλωση του παρουσιαστεί πως δεν γνωρίζει πού πηγαίνουν τα συνεργεία της εκπομπής του.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα σε Λάκη Λαζόπουλο και Γιώργο Λιάγκα, με τον πρώτο να κατηγορεί τον παρουσιαστή του ANT1 για μεθόδους Φουρθιώτη. «Και ύστερα εγώ είμαι ο εμμονικός;», διερωτήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγόρησε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για το γεγονός πως το συνεργείο της εκπομπής του τον κυνηγούσε για να του αποσπάσει μία δήλωση – απάντηση για τον Αλέξη Κούγια.

Λαζόπουλος σε Λιάγκα: «Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι;»

«Ο κύριος Λιάγκας βγήκε και είπε ότι είμαστε εμμονικοί και γι’ αυτά τα συνεργεία που βγαίνουν πως ούτε καν ξέρει, ούτε γνωρίζει καν, τα κανονίζει η αρχισυντάκτρια του. Και είπε «θέλω να με πιστέψετε». Το είπε γιατί κατάλαβε ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Επειδή το χρέωσε στην αρχισυντάκτριά του, έχω κι εγώ κάθε λόγο να την καταγγείλω. Και να του πω ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έστειλε η αρχισυντάκτριά του συνεργείο. Ήταν και πριν ένα μήνα, με την ίδια ερώτηση γιατί έχει την ίδια απορία εδώ και ενάμιση μήνα.

Έστειλε δύο κάμερες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τη σχολή και ρωτούσε τους μαθητές αν είμαι πάνω, πότε θα κατέβω. Ήμουν έτοιμος, αλήθεια, να κοιμηθώ εκεί και όταν έμαθα ότι έφυγαν, κατέβηκα. Γιατί δεν ήθελα να απαντήσω στην ανοησία.

Ήταν αυτή η γνωστή μέθοδος Φουρθιώτη, κλείνεις και τις δύο εξόδους να μην μπορεί, να υποχρεωθεί να σου πει εσένα, να σου απαντήσει οπωσδήποτε. Επειδή δεν πιστεύω ότι η αρχισυντάκτρια τα έκανε μόνη της. Είναι τηλεβιασμός αυτό που κάνετε ή όχι; Τι λέτε;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024