Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στην Πολωνία – Ξέθαψε το πτώμα της μητέρας του και έβλεπε μαζί του τηλεόραση για 13 χρόνια!

Φρίκη στην Πολωνία – Ξέθαψε το πτώμα της μητέρας του και έβλεπε μαζί του τηλεόραση για 13 χρόνια!

Οι γείτονες γνώριζαν πολύ λίγα πράγματα για τον συνταξιούχο και τον περιέγραψαν ως έναν μοναχικό άνθρωπο, ενώ του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «βαμπίρ»,

Μία απίστευτη ιστορία φρίκης που θυμίζει σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ ή κάποιας σειράς του Netflix, αποκαλύφθηκε στην Πολωνία, καθώς ένας άνδρας ξέθαψε το πτώμα της νεκρής μητέρας του, προέβη σε αυτοσχέδια μουμιοποίηση και εν συνέχεια το τοποθέτησε σε έναν καναπέ, όπου συνομιλούσε και έβλεπε μαζί του τηλεόραση για 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο 76χρονος άνδρας, που ονομάζεται Μάριαν Λ., φέρεται να ξέθαψε τη μητέρα του από τον τάφο της στη μικρή πόλη Ραντλίν, στη νοτιοδυτική Πολωνία, πήρε το άψυχο σώμα της στο σπίτι του και το τοποθέτησε στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόρασή του.

Ο άνδρας για περισσότερο από μία δεκαετία φέρεται να συνομιλούσε με τη μουμιοποιημένη σορό της μητέρας του, ενώ είχε προσπαθήσει ακόμα και να την ταΐσει ενώ παρακολουθούσαν τηλεόραση.

Η μουμιοποιημένη σορός της μητέρας του 76χρονου, τελικά εντοπίστηκε όταν ο κουνιάδος του αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του. Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τοπικά μέσα, ο κουνιάδος παρατήρησε τον Μάριαν Λ. να περιφέρεται έξω από το σπίτι «σαν τρελός» και αποφάσισε να καλέσει ασθενοφόρο.

Όταν το ιατρικό προσωπικό μπήκε στο σπίτι βρήκε το μουμιοποιημένο πτώμα της γυναίκας ξαπλωμένο σε έναν καναπέ πάνω σε ένα σωρό εφημερίδες, που χρονολογούνταν από το 2009. Μάλιστα ο 76χρονος πριν φύγει από το σπίτι θέλησε να μπει εντός αυτού για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μαλγκορζάτα Κονιάρσκα, είπε πως «λάβαμε μια αναφορά σε σχέση με την αποκάλυψη του πτώματος από ένα μέλος της οικογένειας».

«Οι αστυνομικοί από το ΑΤ του Ραντλίν πήγαν στο τμήμα του σπιτιού που ανήκε στον ηλικιωμένο άνδρα και ανακαλύφθηκε ένα μουμιοποιημένο πτώμα», συμπλήρωσε.

Η Τζοάνα Σμορτσζέβσκα, εκπρόσωπος από την Εισαγγελία της Περιφέρειας ανέφερε πως: «σύμφωνα με το περιεχόμενο του DNA, το μουμιοποιημένο πτώμα είναι μιας γυναίκας, της Γιαντβίκα Λ., η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2010, άρα της μητέρας του Μάριαν Λ.».

«Διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της Γιαντβίκα Λ., όπου θάφτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2010, παραμένει άδειος. Είναι πιθανό ότι ο άνδρας ξέθαψε το σώμα της μητέρας αμέσως μετά την ταφή και στη συνέχεια το μουμιοποίησε και το σώμα παρέμεινε στο σπίτι αυτό από το 2010», προσέθεσε.

Πιστεύεται ότι ο Μάριαν Λ., ο οποίος ζει μόλις 300 μέτρα από το νεκροταφείο, μπορεί να μετέφερε το πτώμα στο σπίτι του με το ποδήλατό του.

Ο επικεφαλής της εισαγγελίας της περιοχής Μάρτσιν Φελτσζίνσκι, συμπλήρωσε: «Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας πρέπει να χρησιμοποίησε κάποια χημικά για να μουμιοποιήσει το πτώμα. Η μυρωδιά ναφθαλίνης ήταν αισθητή».

Μάλιστα η σορός ήταν σε «τέλεια κατάσταση», ωστόσο η γυναίκα θα ταφεί ξανά.

Οι γείτονες τον είχαν χαρακτηρίσει «βαμπίρ»

Οι γείτονες γνώριζαν πολύ λίγα πράγματα για τον συνταξιούχο και τον περιέγραψαν ως έναν μοναχικό άνθρωπο που απέφευγε την επαφή με τους ανθρώπους. Μάλιστα του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «βαμπίρ», καθώς ήταν πολλοί αυτοί που δεν γνώριζαν το όνομά του, ενώ φέρεται να έβγαινε από το σπίτι κυρίως βραδινές ώρες.

Ένας ντόπιος δήλωσε σε τοπικά μέσα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι παράξενο, μένω τόσα χρόνια εδώ και δεν ξέρω αν τον έχω δει ποτέ. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά τίποτα δεν είναι γνωστό, μόνο ότι συμπεριφερόταν τη νύχτα όπως οι άλλοι την ημέρα. Έβγαινε έξω τα βράδια, ανέβαινε στο ποδήλατό του και πήγαινε κάπου. Έτσι φαίνεται πως ήταν όλη του η ζωή».

«Ο σύζυγός μου είναι από εδώ, είπε ότι όταν ήταν παιδιά, τον φοβόντουσαν. Όταν ήταν αργά και έβλεπαν ότι έβγαινε έξω και οδηγούσε το ποδήλατο, έτρεχαν και κρύβονταν», είπε μια γειτόνισσα.

«Δεν κοιμήθηκα μία εβδομάδα όταν το έμαθα. Είναι φρικτό. Πώς γίνεται αυτό; Δεν δούλευε ποτέ, πουθενά, περπατούσε γύρω από τους κάδους απορριμμάτων, μάζευε τα πράγματα που είχαν πεταχτεί», είπε κάποιος άλλος γείτονας.

Ένας άλλος δήλωσε πως «πάντα έβγαινε από το σπίτι το βράδυ, ανέβαινε στο ποδήλατό του και πήγαινε προς άγνωστη κατεύθυνση».

Κατηγορείται για βεβήλωση νεκρού.

Η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας της Περιφέρειας, ανέφερε πως ο Μάριαν Λ. κατηγορείται για βεβήλωση νεκρού.

«Προς το παρόν, ωστόσο, λόγω της κατάστασης της υγείας του, λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο για πάνω από έναν μήνα, θα εξεταστεί από ειδικούς ψυχιάτρους, οι οποίοι θα γνωμοδοτήσουν σχετικά με την κατάσταση του μυαλού του», συμπλήρωσε.

Η υπόθεση συνέβη τον Φεβρουάριο, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή αφότου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βεβήλωση πτώματος στον 76χρονο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024