Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατσάνοφ – Τσιτσιπάς 2-0: «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς

Κατσάνοφ – Τσιτσιπάς 2-0: «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας τενίστας, εμφανώς ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ηττήθηκε από τον Κάρεν Κατσάνοφ με 2-0 σετ και ολοκλήρωσε στους «16» την περιπέτειά του στο φετινό Miami Masters.

Στον γύρο των «16» ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miaimi Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ από τον Κάρεν Κατσάνοφ. Το πάλεψε αλλά πληγώθηκε από τον τραυματισμό του στον ώμο ο Στεφ.

Στο πρώτο σετ παρακολουθήσαμε μια μεγάλη μάχη, με τους δύο τενίστες να κρατούν εύκολα τα σερβίς τους στο ξεκίνημα, χωρίς να νιώθουν την απειλή από τον αντίπαλο. Στο δέκατο game ο Ρώσος έφτασε κοντά στο break, όμως ο Τσιτσιπάς έσβησε στο break point και ισοφάρισε σε 5-5. Το σετ οδηγήθηκε στο tie break, εκεί όπου ο Κατσάνοφ επικράτησε με 7-4.

Παρόμοια εικόνα και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, ωστόσο ο Κατσάνοφ έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά για πρώτη φορά στο ματς και μάλιστα με love game, στο 5ο game και πήρε το προβάδισμα. Ο Στέφανος δεν μπόρεσε να απαντήσει και έτσι περιορίστηκε στο να κρατήσει το δικό του σερβίς, χωρίς να καταφέρει να πάρει πίσω το break.

Έτσι ο Ρώσος πήρε το σετ με 6-4 και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Φραν Σερούντολο και τον Λορέντζο Σονέγκο.

Τα σετ: 7-6 (4), 6-4

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024