Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Miami Open

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Miami Open

Περνάει bye τον πρώτο γύρο και πιθανότατα στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ – Αναλυτικά η κλήρωση του Ελληνα τενίστα.

Στο νο2 του ταμπλό του Miami Open τοποθετήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς (του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19).

Ως εκ τούτου ο Έλληνας πρωταθλητής θ΄ αποφύγει τον κάτοχο του τροπαίου και νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, ενώ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο 1000άρι τουρνουά από τον 2ο γύρο.

Το νο3 του κόσμου θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ρισάρ Γκασκέ και του παίκτη που θα έρθει από τα προκριματικά, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης αναμένεται να βρει στο δρόμο του τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάες.

Στην φάση των «16», εφόσον θα συνεχίσει ο Τσιτσιπάς, είναι πολύ πιθανό να παίξει με τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ και σε πιθανή του πρόκριση στους προημιτελικούς θα περιμένει έναν εκ των Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ ή, Φράνσις Τιάφο.

Από εκεί και πέρα στο δρόμο προς τα ημιτελικά ο πιο πιθανός αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον φιναλίστ του Indian Wells, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024