Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Ανδρουλάκης αυτοπροτάθηκε πρωθυπουργός

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Ανδρουλάκης αυτοπροτάθηκε πρωθυπουργός

Ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξη ανέφερε ότι ο κ. Ανδρουλάκης με αυτά που αναφέρει αυτοπροτείνεται πρωθυπουργός.

«Ο κ. Ανδρουλάκης αυτοπροτάθηκε για πρωθυπουργός. Είναι θεμιτό και λογικό. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι οι γρίφοι. Δεν αναφέρομαι μόνο στον κ. Ανδρουλάκη, αλλά και στον κ. Τσίπρα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Όταν λες ότι θέλω προοδευτική διακυβέρνηση γιατί επιμένεις να μιλάς με γρίφους. Να πεις ότι εγώ πιστεύω ότι προοδευτική διακυβέρνηση είναι να ξαναπιάσω το νήμα με τον κ. Βαρουφάκη που έλεγε να ανατινάξουμε τις τράπεζες. Έχει δικαίωμα ο Έλληνας πολίτης να θέλει να ξέρει τι λέει ο καθένας;

«Πιθανότατα στις πρώτες εκλογές να μην προκύψει μια συμπαγής κυβέρνηση»

Δεν βλέπω καμία ασάφεια, αλλά δεν το λένε με λόγια και δείχνει ότι θέλουν να κρύψουν πράγματα. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα, όταν κάποιος μιλά για προοδευτική διακυβέρνηση, εννοεί ένα κόμμα που έχει δύο καταδικασμένους υπουργούς, ο ένας στα ψηφοδέλτια.

Ο Βαρουφάκης είναι κι αυτός στο τόξο της προοδευτικής διακυβέρνησης. Πιθανότατα στις πρώτες εκλογές να μην προκύψει μια συμπαγής κυβέρνηση, ας μην ρίξει κανείς την ευθύνη στη ΝΔ για την απλή αναλογική. Την αλλάξαμε αλλά δεν υπήρχε η πλειοψηφία για να ισχύσει άμεσα.

«Θα τα δούμε τα περί ντιμπέιτ»

Ο προσανατολισμός μας είναι σαφής, δεν υπάρχει πολιτική πρώτη ύλη. Διάφοροι πονηροί λένε στον κόσμο να εκφράσει διαμαρτυρία. Η πρώτη εκλογή της 21ης Μαΐου είναι αυτή που θα καθορίσει ποιος και πώς θα κυβερνήσει.

Θα τα δούμε τα περί ντιμπέιτ. Αν για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό είναι ότι αρνείται την πολιτική αντιπαράθεση. Το νομοθετικό έργο θα ολοκληρωθεί στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024