Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ στην Ηλεία: Πέντε συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ στην Ηλεία: Πέντε συλλήψεις

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και όπλα

Διαβόητος κακοποιός που δρούσε στην Ηλεία με τους συνεργούς του, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση.

Ισχυρές δυνάμεις με την ΕΚΑΜ από την Αθήνα, την ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, βρέθηκαν στο πλευρό των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και συνεργάστηκαν για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κακοποιό και τους συνεργούς του.

Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως η επιχείρηση αφορούσε κυρίως την υπόθεση της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Γαστούνης, αρχές του Μαρτίου, από το οποίο είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Τηρούσαν σιγή ιχθύος

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, παρότι τηρούσαν σιγή ιχθύος και άφηναν να διαρρεύσει πως βρίσκονται στο σκοτάδι σε ότι αφορά τις έρευνες, είχαν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Χρειάστηκε όμως μια καλά οργανωμένη επιχείρηση με ενισχύσεις έμπειρων δυνάμεων από την Αστυνομία για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές.

Ειδικότερα συνελήφθησαν πέντε άτομα (έλληνες και αλλοδαποί) οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ετοίμαζαν χτύπημα με ληστεία στην πόλη του Πύργου.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο πιστόλια, καθώς και ένα αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες από άλλο όχημα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες – που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή των ΕΛΤΑ Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου-  ετοίμαζαν χτύπημα σε χρηματαποστολή, ίσως και σήμερα Τετάρτη και αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, πραγματικά οι αστυνομικοί πρόλαβαν την δράση τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024