
Δραπετσώνα: «Με εκβιάζει με το παιδί» λέει η 45χρονη που κατήγγειλε βιασμό και επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της
Η 45χρονη από τη Δραπετσώνα που κατήγγειλε ότι ο σύζυγό της της βίασε και τη χτύπησε με μαχαίρι περιγράφει τον εφιάλτη της.
Τα όσα ζει στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, τη βίασε και τη χτύπησε με μαχαίρι, περιγράφει η 45χρονη που τον κατήγγειλε.
Η γυναίκα από τη Δραπετσώνα ισχυρίστηκε ότι ο φερόμενος ως δράστης, την εκβιάζει με το παιδί τους, το οποίο μάλιστα μιμείται στη συμπεριφορά τον πατέρα του.
«Με εκβιάζει με το παιδί. Δεν φεύγει από το σπίτι. Λέει ότι θα το πάρει μαζί του και ο γιος μου θέλει να είναι μαζί του. Ο γιος μου έχει καταντήσει ίδιος και βρίζει τις γυναίκες» λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.
«Έχω φύγει από το σπίτι και με γύριζε η μάνα μου πίσω»
«Έχω φύγει πάρα πολλές φορές από το σπίτι, έχω πάει στη μητέρα μου και με έχει γυρίσει η ίδια πίσω. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι. Και δουλειά που βρήκα και προσπάθησα να του δώσω χρόνο να αποχωρήσει, δεν έφευγε από το σπίτι. Με απειλεί ότι αν δεν γράψω το αμάξι στο όνομά του και δεν πάρει τα πράγματα που έχει αγοράσει εδώ…. Μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τη βία του» καταγγέλλει η 45χρονη από τη Δραπετσώνα.
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο
- ΕΕ: Το παράδοξο της αύξησης του πληθυσμού – Σε τροχιά μείωσης πολλές χώρες, κινητήριος μοχλός η μετανάστευση
- Το φιάσκο της χρονιάς για τη Disney; Η Βαϊάνα κινδυνεύει με χασούρα 100 εκατ. δολαρίων
- Η AI μπορεί να μην σας πάρει τη θέση, αλλά θα πάρει τα εύσημα για τη δουλειά σας



