Έξω φρενών φαίνεται πως είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σχέση με την Όλγα Τρέμη σε συνέντευξή του στο περιοδικό «OK!», όσο και εκείνες που έκανε ο Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυπριακή τηλεόραση.

Ειδικότερα, η ηθοποιός θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή της και να δηλώσει κάθετα αντίθετη στον τρόπο με τον οποίο οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στο παρελθόν τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι βρίσκεται στο μυαλό ενός άνδρα κύριε Ανδρέα και κύριε Γιώργο;

Έτσι λοιπόν η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τα social media όλο νόημα.

Η αιχμηρή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για Μικρούτσικο – Λιάνη

«Ο Μικρούτσικος (μα πόσο μικρούτσικος) διατείνεται πως ήταν «ο πρώτος της». Ο Λιάνης ξαφνικά άρχισε να εξιστορεί γαργαλιστικές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μέρος του σώματος της. Μα ειλικρινά, δεν ντρέπονται;» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr