Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Οι αντιδράσεις μετά τη συνέντευξη για την οικογένεια της

Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Οι αντιδράσεις μετά τη συνέντευξη για την οικογένεια της

«Ζει σ' έναν άλλο κόσμο», δηλώνει το ισπανικό κοινό.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, σύντροφος του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της κριτικής των ισπανικών μέσων ενημέρωσης. Βρέθηκε στην Ισπανία προωθώντας τη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «I’m Georgina» και εμφανιζομένη στην εκπομπή «El Hormiguero» προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την προφανή έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα και για την προώθηση ενός ριάλιτι που δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη ζωή της.

Η οικογένεια και τα παιδιά

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι ένιωσε την υποστήριξη όλης της οικογένειάς της στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Μίλησε επίσης για τα παιδιά της με κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά και στα social media. «Αγαπώ τα παιδιά μου, όχι όμως τα παιδιά όλων των άλλων», αστειεύτηκε πριν εξομολογηθεί ότι είναι περήφανη που τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν βία. Όπως είπε ένα από τα παιδιά τους, χτυπήθηκε στο σχολείο τις προάλλες όμως εκείνο δεν απάντησε στα χτυπήματα. «Είμαι περήφανη που τα παιδιά μας δεν χρησιμοποιούν βία» είπε.

Μιλάω στα παιδιά για τη φτώχια των άλλων

«Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τους βάζω βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί» ανέφερε.

Έχω κάνει 3 αυτοκίνητα δώρο στο Ρονάλντο

Εντύπωση προκάλεσε άλλο ένα σημείο της συνέντευξης στο οποίο ανέφερε πως ζουν «απλά» με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και πως «δεν είναι υλιστές», αν και του έχει κάνει ήδη τρία αυτοκίνητα δώρο, για τα γενέθλιά του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024