Συλλήψεις στο Βέλγιο: Χειροπέδες σε οκτώ άτομα, ύποπτα για τρομοκρατική επίθεση
Πού έγιναν οι έρευνες των Αρχών στο Βέλγιο.
Η ομοσπονδιακή αστυνομία συνέλαβε χθες, Δευτέρα, το απόγευμα οχτώ άτομα, έπειτα από έρευνες στη Φλάνδρα και τις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο μιας υπόθεσης τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο.
Πού έγιναν έρευνες
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, πέντε άτομα στερήθηκαν την ελευθερία τους και οδηγήθηκαν για ανάκριση. Δύο από τους συλληφθέντες είναι ύποπτοι για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε βελγικό έδαφος. Τρία άλλα άτομα, ύποπτα επίσης για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης, στερήθηκαν την ελευθερία τους κατά τη διάρκεια ερευνών στο Ζάβεντεμ, στο Μολενμπεκ Σαν Ζαν και στο Σκαρμπέκ.
«Υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο υποθέσεων, αλλά η περαιτέρω έρευνα θα αποκαλύψει το βαθμό στον οποίο οι δύο υποθέσεις ήταν αλληλένδετες», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Επιπλέον, ο στόχος δεν είναι γνωστός και προς το παρόν «δεν μπορεί να κοινοποιηθεί τίποτα για τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών», αναφέρει η εισαγγελία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
- Μην «κλέβεις» χρόνο από τον ύπνο σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442