Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Φαρμάκι» για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: Μόνο επειδή ο αδερφός του…

«Φαρμάκι» για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: Μόνο επειδή ο αδερφός του…

Έγκριτος δημοσιογράφος στις ΗΠΑ, κατηγορεί Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο για... οικογενειοκρατία, προκαλώντας αντιδράσεις στο ΝΒΑ.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του Άντι Τζόζεφ, υψηλόβαθμου δημοσιογραφικού στελέχους του δικτύου CBS Sports στις ΗΠΑ, που έβαλε στο στόχαστρό του τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος κατηγόρησε τους αδερφούς Αντετοκούνμπο για νεποτισμό ή αλλιώς… οικογενειοκρατία, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter:

«Η οικογενειοκρατία μπορεί να βοηθήσει και ταλαντούχους ανθρώπους. Αλλά αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτή τη διαδρομή, πες μου για τον Θανάση Αντετοκούνμπο που παίζει στο ΝΒΑ για πέντε σεζόν και συνεχίζει».

Σε διαδικτυακή κουβέντα που άνοιξε με ακόλουθό του, που υποστήριξε πως ο Θανάσης είναι ένας αθλητής που δουλεύει σκληρά και διεκδικεί τη θέση του στο ΝΒΑ, ο Τζόζεφ απάντησε με αρκετά αιχμηρό ύφος:

«Ένας τύπος που βγάζει 1.7 εκατομμύρια δολάρια επειδή ο αδερφός του είναι καλός… δεν είναι οικογενειοκρατία. ΟΚ, το έπιασα!».

Για την ιστορία, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει και δαχτυλίδι πρωταθλητή στο πλευρό του αδερφού του Γιάννη, έχει αγωνιστεί φέτος σε 31 ματς των Μπακς και στα 4.1 λεπτά που πατάει παρκέ κατά μέσο όρο έχει συνεισφορά 0.8 πόντων και 1 ριμπάουντ, ενώ στα 158 ματς που έχει στην καριέρα του στο ΝΒΑ, μετράει 2.7 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 8.1 λεπτά συμμετοχής.

Σε απόλυτα νούμερα, μερικοί θα πουν πως ο Τζόζεφ έχει δίκιο, όμως μερικές φορές οι παίκτες είναι κάτι παραπάνω από στατιστικά, βοηθώντας στην ψυχολογία, την ενότητα, την ενέργεια και το ηθικό μιας ομάδας, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γιάννης για τον αδερφό του. Και δεν είναι αμελητέο να το λέει αυτό ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας και ένας από τους καλύτερους στη Λίγκα…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024