Ο Ανδρέας Λοβέρδος θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την ένταση των τελευταίων ημερών στο ΠΑΣΟΚ και τη διαφωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για την κόντρα που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την ονοματολογία για τον επόμενο πρωθυπουργό.

Ο βουλευτής, μίλησε στο Open, μετά τη χθεσινή του δήλωση «εγώ δεν τρώγομαι» και απάντησε σε ερώτηση σε σχέση με το εάν έχει δρομολογηθεί κάποια διαδικασία εις βάρος του και αν είναι εκτός γραμμής του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Χαριλάου Τρικούπη – Λοβέρδου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Σωστά τα ερωτήματα, αλλά θέλω να με καταλάβετε γιατί η απάντησή μου θα είναι πολύ κοφτή. Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ. Ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής, ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής. Η απάντηση από το κόμμα μου ήταν αρκετά επιθετική και επίσης σαφής. Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια».

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός θύμισε ότι και παλιότερα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγαλύτερο κόμμα, υπήρχαν εσωτερικές διαφωνίες, αλλά στη συνέχεια το κόμμα προχωρούσε ενωμένο.

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ από χρόνια τώρα, δεκαετίες, όταν ήμασταν και πολύ μεγάλο κόμμα και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό, αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε, είχαμε ένα πλεονέκτημα. Είχαμε τις διαφορετικές μας απόψεις, τελικά όμως όταν είχαμε κοινούς στόχους, όπως είναι οι εκλογές, ήμασταν όλοι μαζί. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο, αυτό σήμαινε», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr