Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κτιριακές εργασίες αποκατάστασης από τις έντονες ρηγματώσεις στις τοιχοποιίες των ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Ξεκίνησαν  οι άμεσες εργασίες επισκευών στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όπως αυτές προέκυψαν από την εξέλιξη της μελέτης στατικής επάρκειας και τους ελέγχους των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Οι επισκευές ξεκίνησαν από τις αίθουσες γραφείων των καθηγητών, των οποίων η χρήση έχει απαγορευτεί, με την με αρ. 1046/03-03-2023 απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, καθώς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες και έντονες ρηγματώσεις στις τοιχοποιίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν οι βανδαλισμοί στη Χαλκίδα

Αμέσως μετά θα γίνουν εργασίες επισκευής των διαβρώσεων του φορέα, με αναστολείς και επισκευαστικά κονιάματα, καθώς και αποκατάσταση των ρηγματώσεων στους τοίχους πλήρωσης, με πλέγματα ενίσχυσης.

Να σημειωθεί ότι, η μελέτη στατικής επάρκειας βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωσή της, θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες μελέτες, για την πλήρη ανακατασκευή των κτιρίων των ΕΠΑΛ και τη δημιουργία ενός ουσιαστικά καινούριου και σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr