Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για χαρούμενα βαφτιστήρια

Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για χαρούμενα βαφτιστήρια

Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης και των δώρων

Για έναν τυπικό νονό είναι πάρα πολύ εύκολο να επιλέξει ένα κλασικό πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι του: Λαμπάδα, σοκολατένιο αυγό, ίσως και ένα ζευγάρι παπούτσια αν θέλει να τηρήσει την παράδοση.

Ωστόσο τα παιδιά ανυπομονούν για το δώρο – έκπληξη που θα λάβουν από το νονό ή τη νονά τους που δεν είναι άλλο από παιχνίδι φυσικά.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε το βαφτιστήρι σας χαρούμενο φέτος το Πάσχα αναζητήστε εκτός από την λαμπάδα το παιχνίδι εκείνο που θα το ενθουσιάσει.

Και φυσικά στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε παιχνίδια που θα κάνουν τα βαφτιστήρια σας χαρούμενα. Επιλέξετε ό,τι θέλετε και εξοφλήσετε τις αγορές σας μέσα από πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να βρείτε εκείνον που σας βολεύει πραγματικά.

Και αν έχετε παραπάνω από ένα βαφτιστήρια επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA και όλα σας τα δώρα θα φτάσουν σε μια αποστολή άμεσα, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας.

Διαχρονικά και…πολύχρωμα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα Lego πρόκειται για πολύχρωμα παιχνίδια που τραβούν τα παιδικά βλέμματα σαν μαγνήτης! Όσο τα παιδιά παίζουν, ταυτόχρονα καλλιεργήσουν πολλές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η κατανόηση του χώρου, των διαστάσεων αλλά και των ημισύνθετων εργασιών.

Η χρήση τρισδιάστατων αντικειμένων δίνει επίσης το ερέθισμα στα παιδιά να προγραμματίζουν τις κινήσεις τους πριν να τις κάνουν με γνώμονα το αποτέλεσμα αλλά και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε τα κομμάτια να ταιριάζουν μεταξύ τους όπως προβλέπεται.

Κάθε παιχνίδι Lego επιτρέπει με μοναδικό κάθε φορά τρόπο στα παιδιά να εκφράζονται και να δημιουργούν αυθόρμητα στο παιχνίδι τους, ευνοώντας την συνεργασία.

Ξεδιπλώστε τη δημιουργικότητα τους

Τα παιχνίδια της Playmobil έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ευέλικτα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κατασκευάζουν και να συνδυάζουν τα μέρη από διαφορετικά θέματα, επιτρέποντάς τους να παίζουν ξανά και ξανά με νέες ιστορίες, δημιουργώντας νέους κόσμους.

Η αφηγηματική τους φύση ενθαρρύνει τα παιδιά να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να τα ταξιδέψει σε νέους κόσμους δράσης και περιπέτειας ενώ τα σετ τους είναι εμπνευσμένα από αληθινά θέματα, όπως σπίτια, πάρκα, αγροκτήματα, σκηνές πόλης, οικογενειακή διασκέδαση.

Κούκλα = Barbie

Οι κούκλες μέχρι και σήμερα είναι από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια και αυτό γιατί δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να κάνει πράξη σκηνές από την καθημερινή του ζωή.

Το παιχνίδι με κούκλες μπορεί επίσης να βοηθήσει την ανάπτυξη του παιδιού και υπάρχουν άλλωστε πολλοί λόγοι για να τα ενθαρρύνεται να παίζουν.

Αν η βαφτιστήρα σας είναι φαν της κούκλας τότε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σε κούκλες barbie.

Πίνακες…ζωγραφικής

Οποια και αν είναι η ηλικία του παιδιού σας αφήστε το ανακαλύψει μόνο του τις δυνατότητες του επιλέγοντας μόνο του τα εργαλεία ζωγραφικής του.

Αναμφίβολα η παιδική ζωγραφιά αποτελεί την αναπαράσταση των σκέψεων και των συναισθημάτων που έχει ένα παιδί. Άλλωστε η ζωγραφική είναι μια συμβολική γλώσσα που μεταφράζει όσα οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η ζωγραφική είναι μια διαχρονική μορφή έκφρασης μέσω της οποίας το παιδί εκφράζει εκτός από τις σκέψεις και τα συναισθήματά του αλλά και τις ανησυχίες του.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024