Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λάνθιμος: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός δεν ήθελε να παίξει σε διαφήμισή του

Γιώργος Λάνθιμος: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός δεν ήθελε να παίξει σε διαφήμισή του

Όχι δεν είναι η Έμα Στόουν...

Τον Κώστα Αποστολάκη φιλοξένησαν στην παρέα τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται μέσα σε όλα την περίφημη διαφήμιση που έκανε το 2005 και του χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Τη διαφήμιση υπέγραφε σκηνοθετικά ο διεθνούς φήμης σήμερα Γιώργος Λάνθιμος εντούτοις ο ηθοποιός δεν ήθελε με τίποτα να πρωταγωνιστήσει σε αυτή.

«Δεν ήθελα καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο»

«Μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν όλες αποτυχημένες. Οι ενέργειες που με έκαναν γνωστό ήταν αυτές που δεν υπολόγιζα» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν ήθελα καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο. Πήγαμε στη ‘Σέντρα’ μια φορά, ήρθαν 2-3 φορές τα παιδιά από το μαγαζί, γιατί ήμουν στο Zazzium τότε, και μου έλεγαν: ‘έλα ρε, την κάνεις καλά’. Λέω ‘όχι, δεν θα γίνω εγώ ο Κρητικός που μιλάει με προφορά, δεν θα τυποποιηθώ, αυτό δεν είναι υποκριτική’» είπε αρχικά.

«Δύο μήνες με πίεζαν και μου λέει μια μέρα ο Λάνθιμος – για να δεις πόσο έξυπνος είναι – ‘έλα εσύ να μας βοηθήσεις και θα δούμε εμείς τι θα κάνουμε’. Και έτσι έγινε» κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός και τελικά, εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως καλά έκανε και… έπεσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024