Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε και πάλι με την Εθνική ομάδα, στο 0-0 με τη Λιθουανία και εμφανώς συγκινημένος μίλησε στη NOVA για το διάστημα μέχρι την αποψινή του επιστροφή.
Όσα είπε ο Λημνιός:
«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που με στήριξε πολύ, στην ομάδα στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.
Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική».
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.