Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε και πάλι με την Εθνική ομάδα, στο 0-0 με τη Λιθουανία και εμφανώς συγκινημένος μίλησε στη NOVA για το διάστημα μέχρι την αποψινή του επιστροφή.
Όσα είπε ο Λημνιός:
«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που με στήριξε πολύ, στην ομάδα στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.
Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν την ΑΕΚ να έχει καταθέσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.