Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: «Δεν γύριζαν το κεφάλι να με κοιτάξουν, έκαναν νοήματα με τα χέρια τους»

Κώστας Τσουρός: «Δεν γύριζαν το κεφάλι να με κοιτάξουν, έκαναν νοήματα με τα χέρια τους»

«Τηλέφωνο με έχουν πάρει πολλές φορές αλλά όσοι παίρνουν τηλέφωνο είναι πολύ πιο εύκολο να το διαχειριστείς μιας και σε παίρνουν γιατί τους αφορά το γιατί είπες αυτό», αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στο After Dark και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αιχμηρό του λόγο που εκφράζει τηλεοπτικά και στην διπλή πρόταση που έχει δεχθεί στον αέρα από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Από την αρχή έλεγα την γνώμη μου και τότε στο πρωινό γινόταν χαμός, δεν μπορούσα να βγω έξω. Όποτε έβγαινα, συναντούσα πάντα κάποιον τον οποίο το πρωί είχα σχολιάσει. Όχι με την έννοια ότι όλοι αντιδρούσαν σε αυτά που έλεγα, απλά όταν κάποιον τον σχολιάζεις και δεν είναι θετικό αυτό που λες και γι’ αυτόν είναι αρνητικό, προφανώς θα νιώσει μια αμηχανία όταν σε δει», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και εξήγησε ότι «θυμάμαι πολλές περιπτώσεις που βγαίναμε το βράδυ, με έβλεπαν από μακριά και άλλοι μού έριχναν βλέμματα περίεργα και άλλοι μπορεί να έρχονταν δίπλα μου και να μην γύριζαν το κεφάλι για να με κοιτάξουν. Άλλοι μπορεί να έκαναν νοήματα με τα χέρια τους, μου έχει τύχει και αυτό».

«Δεν σχολιάζουμε και τον κρατικό προϋπολογισμό»

«Τηλέφωνο με έχουν πάρει πολλές φορές αλλά όσοι παίρνουν τηλέφωνο είναι πολύ πιο εύκολο να το διαχειριστείς μιας και σε παίρνουν γιατί τους αφορά το γιατί είπες αυτό. Δεν σε παίρνουν δηλαδή μόνο για να σε βρίσουν. Συνήθως όταν μιλάμε, στο τέλος καταλήγουμε σε μια κοινή συνισταμένη και λέμε «εντάξει, το κατάλαβες έτσι, το είπα έτσι» και το λύνουμε. Έχει τύχει την επόμενη μέρα να πω πως έκανα λάθος αλλά… δεν σχολιάζουμε και τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν έχει τόσο άμεση σχέση με την τύχη κάποιου αυτό που λέμε, αφορά μόνο το πρόσωπο το οποίο σχολιάζουμε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τη διπλή τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχθεί από τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι για μένα από τους αγαπημένους μου παρουσιαστές. Είναι άνθρωπος από τον οποίο εγώ, ως μικρότερος, έχω αντιγράψει πολλά από τα καλά του. Τα καλά του, επαναλαμβάνω, τα κακά του όχι και μου αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα μπορεί να υπερβάλει λίγο, να ξεπερνάει λίγο το μέτρο κατά τη δική μου άποψη και το δικό μου μέτρο αλλά γενικά είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ και έχω μάθει από τον Γιώργο πολλά».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι «θα συνεργαζόμουν μαζί του, ναι, γιατί να μην συνεργαστώ; Επειδή ο Γιώργος έχει πει δύο φορές στον αέρα ότι «τον θέλω του χρόνου να είμαστε μαζί» και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό, είναι πολύ τιμητικό να βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και να λέει ότι «εγώ του χρόνου θέλω τον Τσουρό μαζί μου», δεν είμαι τώρα σε φάση να πω αν θα πήγαινα του χρόνου ή όχι γιατί είμαι στο MEGA και έχω και συμβόλαιο. Αλλά αν τελείωνε το συμβόλαιο και συζητούσαμε με τον Γιώργο, φυσικά και θα δούλευα μαζί του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024