Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW T7 Multivan California: Με νέες εκδρομικές προθέσεις

VW T7 Multivan California: Με νέες εκδρομικές προθέσεις

H γερμανική φίρμα αποκάλυψε τις προθέσεις της για μια campervan έκδοση του T7 Mutivan η οποία θα προστεθεί σύντομα στις επιλογές του υιοθετώντας την ονομασία California

Το επταθέσιο επιβατικό van της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τις επιλογές του με μια νέα, εκδρομικού προσανατολισμού και αφετηρίας έκδοση, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής των Επαγγελματικών VW, Carsten Intra, δηλώνοντας παράλληλα ότι η νέα campervan έκδοση θα αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης γκάμας αντίστοιχων παραλλαγών van της VW και μιας σειράς επιλογών εξοπλισμού αντίστοιχου ύφους.

«Ο στόχος μας είναι να δομήσουμε μια πλήρη γκάμα εκδόσεων California δημιουργώντας ένας νέο σύμπαν το οποίο θα συνοδεύεται από νέες ψηφιακές και μη υπηρεσίες, προσανατολισμένες στην συγκεκριμένη κατηγορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν η γερμανική φίρμα διαθέτει σε ορισμένες αγορές μόνο μια αντίστοιχου προσανατολισμού έκδοση με αφετηρία το Caddy.

Πλέον ωστόσο ήρθε η σειρά του Τ7 Μultivan το οποίο, στην απλή εκδοχή του,  υπενθυμίζουμε, ξεκίνησε την εμπορική του πορεία την προηγούμενη χρονιά σε δύο εκδόσεις μήκους, 4,973 μ. και 5+ μέτρων με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών έως και 750 λίτρα.

Στην χώρα μας, αμφότερες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με plug-in υβριδική τεχνολογία που αποτελείται από κινητήρα TSI 1,4 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ συνδυαστικής ισχύος 218 ίππων και μπαταρία 13,1 kWh. Το σύνολο συμπληρώνει κιβώτιο DSG ενώ οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα τα οποία προσδιορίζονται σε 2,0 λίτρα/100 χλμ. και σε 42 γρ./χλμ.

Πιθανότατα αφετηρία για την εκδρομική έκδοση του μοντέλου θα αποτελέσει η έκδοση με το μεγαλύτερο μήκος και σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά της θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, επεκτεινόμενη προς τα πάνω οροφή προς όφελος μεγαλύτερου χώρου καθ΄ύψος, σύστημα σκίασης που θα εκτείνεται στο πίσω τμήμα, πλήρως εξοπλισμένη kitchenette, αναδιπλούμενες επιφάνειες εργασίες καθώς και αναδιπλούμενο κρεβάτι.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η VW έχει ήδη ανακοινώσει ότι εξελίσσει μια αντιστοίχως εξοπλισμένη έκδοση για το ID.Buzz η οποία θα υιοθετήσει επίσης τα διακριτικά California. Βέβαια η campervan έκδοση του ηλεκτρικού van αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της περί τα τέλη του 2025 σε αντίθεση με την αντίστοιχη έκδοση του Multivan T7 την οποία θα πρέπει να αναμένουμε εντός του 2023.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024