Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον Λιβάι Γκαρσία…

Τι συμβαίνει με τον Λιβάι Γκαρσία…

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει αγωνιστεί μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, έχει μυϊκό πρόβλημα και το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ, αφού έχει χάσει έδαφος στη «μάχη» για το πρωτάθλημα, πλησιάζει ένα πρόγραμμα «Γολγοθάς» και την ίδια ώρα έχει και τους τραυματίες, με πιο σημαντική περίπτωση δίχως αμφιβολία αυτή του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε. Από Δευτέρα επιστρέφουν στα Σπάτα και αρχίζει την προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30).

Φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά τις επόμενες μέρες, που θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές, θα διαπιστωθεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν θα ρισκάρει αν ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο δεν είναι στο 100%, καθώς ακολουθεί ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με αγώνες κάθε 3-4 μέρες μέχρι μια μικρή διακοπή το Πάσχα. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» μετά τον ΠΑΟΚ (2/4) παίζει με Βόλο εκτός (5/4), Άρη εντός (9/4) και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/4).

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024