Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε δέντρο.

Θλίψη έχει σκορπίσει το Ηράκλειο ο θάνατος 22χρονης σε τροχαίο.

Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και «καρφώθηκε» δε δέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης - Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο

Η νεαρή μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Πέννυ είχε υπάρξει αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές.

Ο ΚΟΗ έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό της 22χρονης που μέχρι χθες εξακολουθούσε να ασχολείται με τον σύλλογο, ως βοηθός προπονήτριας στην συγχρονισμένη κολύμβηση.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η πανέμορφη αθλήτρια έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα απ΄ τη ζωή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr