Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τα θύματα των Τεμπών.
Το μνημόσυνο τέλεσε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι. Άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Στη συνέχεια, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων πέταξαν λουλούδια και στεφάνι στις σιδηροδρομικές γραμμές. Παράλληλα έγιναν τα αποκαλυπτήρια πλάκας με τα ονόματα των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη. Τα ονόματα όσων χάθηκαν θα διαβάζονται κάθε Κυριακή για να θυμίζουν σε όλους ότι είναι οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία