«Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ‘πακέτα’», είπε αρχικά.
Στην συνέχεια ερωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου και απάντησε: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω εγώ την Νατάσα αν θα πω το τραγούδι; Δεν έχει καμία σχέση».
Και συμπλήρωσε σχετικά με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας που είπε ότι είναι στενοχωρημένη: «Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εγώ επανάφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί και δεν ξέρω αν το έλεγε και η ίδια».
«Θα δούλευα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα. Είμαι εκτελεστής τραγουδιών, αυτό λένε και τα συμβόλαια που κάνω», σημείωσε.
Καταλήγοντας, όταν ρωτήθηκε ο Τάσος Μπουγάς αν θα έκανε ξανά διαφημιστικό για την γνωστό κατάστημα παιχνιδιών απάντησε χαρακτηριστικά «why not?».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας