Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Nova FREE2GO: Το νέο καρτοκινητό ανατρέπει όσα ήξερες για τις τηλεπικοινωνίες

Nova FREE2GO: Το νέο καρτοκινητό ανατρέπει όσα ήξερες για τις τηλεπικοινωνίες

Ευκολία; Check. Σχέση ποιότητας τιμής; Ακόμη πιο check. Δέσμευση; Καμία.

Ποιος είναι εκείνος που δεν αναζητά διαρκώς πιο συμφέρουσες λύσεις για την επικοινωνία του; Από τα λεπτά ομιλίας που φεύγουν σα νεράκι, μέχρι τα MB που καταναλώνουμε σε όλο και μεγαλύτερες ποσότητες χρόνο με το χρόνο, οι ανάγκες μας είναι πολλές και επιτακτικές. Κάπως έτσι, δεν αργήσαμε να ανακαλύψουμε το νέο FREE2GΟ από τη Nova που ήρθε αποφασισμένο να αλλάξει τους όρους της καρτοκινητής, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή – και φαίνεται πως τα καταφέρνει.

Ένα καρτοκινητό που ξεχωρίζει

Το πρώτο χαρακτηριστικό που μας τράβηξε την προσοχή, είναι ότι το FREE2GO προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανανέωσης στην αγορά, εκκινώντας από τα €8 μόλις και κάνοντας την επικοινωνία ακόμη πιο προσιτή σε όλους. Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι η χρέωση ομιλίας είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, το νέο FREE2GO γίνεται ακόμη πιο value for money.

Έχει το πακέτο

Άλλο ένα στοιχείο που διακρίνει το νέο καρτοκινητό της Nova είναι και η απλή διαδικασία ενεργοποίησης των πακέτων: αρκεί να επιλέξουμε το συνδυασμό ομιλίας, sms και MB που μας ταιριάζει, και από εκεί και έπειτα το πακέτο θα ενεργοποιείται αυτόματα με τη διαδικασία ανανέωσης. Ακόμη πιο σημαντικό: τα λεπτά ομιλίας, τα MBs και τα sms που δεν προλαβαίνουμε να καταναλώσουμε στη διάρκεια του μήνα, μεταφέρονται με την ανανεωμένη υπηρεσία Rollover στην επόμενη χρήση. Πόσο πιο βολικό να γίνει;

Προσαρμόζεται στις ανάγκες μας

Καθένα από τα πακέτα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα διαφορετικών αναγκών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος – που επαναλαμβάνουμε ότι ξεκινά από τα €8. Με αυτό το ποσό, μπορείς να εξασφαλίσεις αυτόματα 400 λεπτά + 40 SMS προς όλα τα δίκτυα + 400MB. Με την κάρτα ανανέωσης 12€ αποκτάς αυτόματα 1000 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα + 1 GB, ενώ με κάρτα ανανέωσης €15 έχεις αυτόματα Απεριόριστα λεπτά + 500 SMS προς όλα τα δίκτυα + 2 GB mobile internet.

Κι αν δεν σου φτάσουν τα MBs; μπορείς να προσθέσεις επιπλέον data, με κάρτα ανανέωσης που ξεκινά από €1 online και τρεις επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Συγκεκριμένα, με €1 αποκτάς Απεριόριστα GB για 1 ημέρα, με €5 +1GB για 30 ημέρες και με €10 +5GB για 30 ημέρες. Κάτι ακούσαμε για ατέλειωτο σερφάρισμα.

Λέει «ψηφιακά» και το εννοεί

Ξέχνα τις άσκοπες μετακινήσεις. Το FREE2GO καταλαβαίνει την εποχή του και το αποδεικνύει ήδη από τη διαδικασία της εγγραφής. Έτσι, αν και μπορείς φυσικά να βρεις το νέο καρτοκινητό σε όλα τα καταστήματα Nova, αλλά και σε επιλεγμένα περίπτερα, σημεία λιανικής και outdoor ομάδες πωλήσεων, μπορείς επίσης να ολοκληρώσεις τη διαδικασία απόκτησης νέου αριθμού και πακέτου σύνδεσης online μέσα από το f2g.gr. Το μόνο που θα χρειαστείς για να ενεργοποιήσεις την κάρτα sim σου εύκολα και γρήγορα από το σαλόνι σου, είναι μια selfie και την ταυτότητά σου (οδηγίες θα βρεις εδώ). Και αν χρειαστείς οτιδήποτε σε οποιαδήποτε στιγμή, θα το βρεις με ένα κλικ στο εικονίδιο του chat εξυπηρέτησης πελατών.

Δεν πιστεύει ότι ο παλιός είναι αλλιώς

Η Nova δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες. Έτσι, αν έχεις ήδη καρτοκινητό FREE2GO μπορείς απλώς να αιτηθείς αλλαγή προγράμματος μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής και να απολαύσεις όλα τα οφέλη των νέων πακέτων.

Το δίκτυο κινητής της Nova αναβαθμίζεται και διευρύνεται συνεχώς 

Η Nova μεγαλώνει συνεχώς τη γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη των δικτύων της  4G+ και 5G ώστε να απαντά στις πραγματικές ανάγκες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας των πελατών της, όχι μόνο για να ζήσουν τον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας αλλά και για να ξεδιπλώνουν τις ικανότητες τους.  Με το επενδυτικό της σχέδιο, ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027, για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, η εταιρεία αναπτύσσει το δικό της ιδιόκτητο σύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών, ενώ  συνεχίζει να επενδύει σε δίκτυα 4G+ και 5G, φιλοδοξώντας να συμβάλει στην κάλυψη του χάσματος μεταξύ ελληνικών και ευρωπαϊκών ψηφιακών υποδομών.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο καρτοκινητό της Nova θα βρεις στο f2g.gr, αλλά και στην εφαρμογή FREE2GO όπου σε περιμένει και ένα πλήθος από μοναδικές προσφορές.

Ειδήσεις και νέα για το ανανεωμένο FREE2GO μπορείς να μαθαίνεις από τις σελίδες του στο Facebook και το Instagram.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024