Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Η αναμενόμενη αποχώρηση και ο διπλός αποκλεισμός βόμβα

Survivor All Star: Η αναμενόμενη αποχώρηση και ο διπλός αποκλεισμός βόμβα

«Μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα», τόνισε αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινοβραδυνό (24/3) επεισόδιο του Survivor All Star, με τον Τάκη Καραγκούνια, τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας οι Κόκκινοι ηττήθηκαν και έβγαλαν στον τάκο την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία αν και αρχικά δεν αντέδρασε με την υποψηφιότητά της, στη συνέχεια ανέφερε ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες χειρότεροι αγωνιστικά από την ίδια.

Ωστόσο, τα αίματα άναψαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον κρίσιμο πόντο και βρέθηκε υποψήφιος και αυτός. Ο παίκτης ξεκίνησε μία συζήτηση για τα ματσαρίσματα και κατηγόρησε τον Ηλία Γκότση για δειλία κι ότι δεν θέλει να αντιμετωπίζει καλούς παίκτες αγωνιστικά. Όταν μάλιστα, προσέγγισε την Εύη Σαλταφερίδου και προσπάθησε να κατηγορήσει τον Ηλία, η παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού και έκτοτε ξεκίνησε πόλεμος μεταξύ τους.

Από τον τρίτο αγώνα ασυλίας υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου κι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα», είπε η χορεύτρια και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η αποχώρησή της

Νωρίτερα, Τάκης Καραγκούνιας και Ηλίας Γκότσης είχαν τσακωθεί off camera και βρέθηκαν εκτός αγωνίσματος. «Να εξηγήσουμε την απουσία των δύο παικτών, του Ηλία Γκότση και του Τάκη Καραγκούνια. Υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός off camera. Επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν και είναι εκτός Survivor για να ηρεμήσουνε τα πνεύματα και να δούμε πώς θα κινηθούμε», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Μετά τον αποκλεισμό τους επέστρεψαν στο συμβούλιο του νησιού, με τον Καραγκούνια, ξανά σε νευρικό ύφος να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ενώ ο Ηλίας, είπε ότι θεωρεί «λήξαν το περιστατικό».

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024