Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Έδωσε σημεία ζωής η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί με την κόρη της

Χαλκιδική: Έδωσε σημεία ζωής η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί με την κόρη της

Η νεαρή μητέρα επικοινώνησε με την Αστυνομία και αποκάλυψε πού βρίσκεται με το τρίχρονο παιδί της

Αίσιο τέλος για την μητέρα και την κόρη της, που είχαν εξαφανιστεί από την Χαλκιδική. Η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το τριών ετών παιδί της.

Η 26χρονη, με καταγωγή από τη Γαλλία, συζούσε με έναν Έλληνα στη Θεσσαλονίκη και είχαν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, ωστόσο μετέβαινε συχνά στην Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Η ίδια έφυγε την περασμένη Τρίτη 21 Μαρτίου από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την κόρη της και τελικά επέστρεψε στη γενέτειρά της.

Ο σύντροφός της, έκανε μήνυση για αρπαγή και ειδοποιήθηκε και η Interpol. Τελικά σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου, η νεαρή μητέρα επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία μέσω βιντεοκλήσης για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά, ενώ ενημέρωσε και τον σύντροφό της και πατέρα του μικρού κοριτσιού.

Ο 32χρονος ήταν αυτός που στις 22 Μαρτίου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μητέρα και κόρη, δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

«Έπαιζε θέατρο στον γιο μου»

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε αποκλειστικά στο Live News αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Όπως είπε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στην Χαλκιδική…πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Επίσης, δήλωσε ότι «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο» και εκτίμησε πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε.

Πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού στην Χαλκιδική

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024