Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Αντετοκούνμπο: « Οι Μπακς είναι οικογένεια»

Θανάσης Αντετοκούνμπο: « Οι Μπακς είναι οικογένεια»

Για την απουσία του από τα τελευταία ματς των Μιλγουόκι Μπακς και για το εκπληκτικό κλίμα που επικρατεί εντός της ομάδας, μίλησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Για το λόγο που απουσίασε από τις τελευταίες αναμετρήσεις και την «οικογένεια» που έχουν φτιάξει στους Μιλγουόκι Μπακς μίλησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Ο 31χρονος φόργουορντ δεν αγωνίστηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού μετά τα ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς και τους Ράπτορς, ο Θανάσης δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Σπερς.

Έτσι πολύ λογικά δημιουργήθηκαν απορίες γύρω από την κατάσταση του, όμως ο ίδιος με δήλωση του καθησύχασε το κοινό των Μπακς αναφέροντας πως αντιμετώπισε ένα προσωπικό ζήτημα να διευθετήσει.
«Είμαι καλά. Απλώς είχα κάποια προσωπικά πράγματα να φροντίσω και η ομάδα, ξέρετε, είναι καταπληκτική, είμαστε οικογένεια εδώ» είπε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού για την απουσία του.


Μάλιστα, για τον Θανάση αναφέρθηκε και ο αδερφός του Γιάννης, αφού στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας νίκη επί των Σπερς, στάθηκε στην απουσία του που ήταν σημαντική για την ομάδα, αλλά και για το περιθώριο που δίνει η διοίκηση των Μπακς στους παίκτες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα θέματα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024