Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς εξήγησε η Τσαπανίδου το «Αλέξη, έλα με φόρα»

Πώς εξήγησε η Τσαπανίδου το «Αλέξη, έλα με φόρα»

Η Πόπη Τσαπανίδου εξηγεί την συγκεκριμένη αποστροφή κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης της, η Πόπη Τσαπανίδου, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την ατάκα «Αλέξη, έλα με φόρα», που είχε αναφέρει στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος ρώτησε την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πως της ήρθε εκείνη την ώρα η συγκεκριμένη προσφώνηση που είχε διαδοθεί σε πολύ λίγο χρόνο σε όλο το ίντερνετ.

«Το Αλέξη έλα με φόρα μου βγήκε πάρα πολύ αυθόρμητα»

«Η ζωή όλων μας άλλαξε με την πανδημία. Ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω, άλλαξαν όσα γνωρίζαμε ως δεδομένα στη ζωή μας. Δεν έχουμε πια τις ίδιες άγκυρες, τα ίδια πατήματα. Έτσι άλλαξε η ζωή μας και μετά την τραγωδία των Τεμπών. Άλλαξαν τα πάντα πια» σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Το Αλέξη έλα με φόρα μου βγήκε πάρα πολύ αυθόρμητα. Αυτό που προσπαθώ να είμαι είναι ο εαυτός μου και να μην αλλάξω. Εκείνη την χρονική στιγμή αυθόρμητα μου βγήκε αυτή η έκφραση η οποία έγινε σύνθημα κλπ κλπ» είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε το βίντεο

«Η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης»

«Προσωπικά, στην πράξη για να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσεις κάποια πράγματα, πρέπει να παραδεχτείς και να αποδεχτείς τι έχεις κάνει λάθος. Στο θέμα των σιδηροδρόμων έγινε και η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ήταν στο τιμόνι της χώρας 4 χρόνια. Και πες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη και παραλείψεις – που δεν μπορείς να το πεις αυτό, αλλά λέμε.

Είχε όχι ένα, όχι 2, είχε 4 χρόνια η κυβέρνηση. Όταν επί 4 χρόνια δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα ή τουλάχιστον να προειδοποιήσεις για τους κινδύνους ή να πάρεις τα μέτρα αυτά που θα απέτρεπαν αυτή την τραγωδία. Όπως κάνουν τώρα· μειωμένα δρομολόγια, άλλοι σταθμοί κλειστοί»,

»Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει όμως αν κάνεις κάτι και το κάνεις αργά. Κάνε το με ασφάλεια για τον κόσμο. Όταν δεν συνειδητοποιείς το λάθος σου, μπορείς να κάτσεις σε τραπέζι και να βρεις λύσεις;», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024