
Πάτρα: Ηλικιωμένος έπεσε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στην Αγυιά
ΕΚΑΒ και Αστυνομία βρίσκονται στο σημείο επί της οδού Καζαντζάκη.
Νεκρός είναι ένας 91χρονος άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στην Αγυιά στην Πάτρα. Το θλιβερό περιστατικό έγινε στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης και έχει προκαλέσει θλίψη και ερωτήματα στην περιοχή.
Έμενε μαζί με οικιακή βοηθό
Σύμφωνα με το thebest.gr, η πτώση του ηλικιωμένου έγινε στο μπροστινό μέρος της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο εκλιπών. Ο ηλικιωμένος άνδρας έμενε στο διαμέρισμα με μία ηλικιωμένη οικιακή βοηθό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Επί τόπου βρίσκονται ΕΚΑΒ και Αστυνομία, η οποία διερευνά τον θάνατό του. Όπως είναι φυσικό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, από ατύχημα μέχρι αυτοκτονία. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς έπεσε ο 91χρονος.
- Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε την κόρη της
- Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 59χρονης επιχειρηματία – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – Η κραυγή μέσα στη νύχτα, η βέρα στο χέρι και η σοκαριστική μαρτυρία
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη


