Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το μάθαμε όταν ήταν 6 μηνών έγκυος» λέει η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε στη Λακωνία

«Το μάθαμε όταν ήταν 6 μηνών έγκυος» λέει η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε στη Λακωνία

Η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία λέει ότι θα ήθελε να μεγαλώσει το μωρό της κόρης της.

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 13 χρόνων στη Λακωνία, το οποίο μάλιστα έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι.

«Δεν γνώριζα ότι ήταν έγκυος το κορίτσι και το έμαθα στον 6ο μήνα. Το μάθαμε από το σχολείο που πήγαινε. Κουραζόταν και φούσκωνε. Το κατάλαβε ο γυμνασιάρχης που τους έκανε γυμναστική και ρώτησε τη μικρή της αδερφή τι έχει. Δεν γνωρίζαμε. Της είπε »να την πάρεις την αδελφή σου να της κάνουμε κάτι εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας»» ανέφερε η μητέρα της 13χρονης, μιλώντας στο Star, για το  πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της.

«Μας το έκρυβε μέχρι τελευταία ώρα. Δεν μας είπε ποτέ τον πατέρα γιατί έμπλεκε με πολλούς ανθρώπους. Μίλαγε, είχε επαφές» πρόσθεσε η μητέρα της 13χρονης, σημειώνοντας πως δεν ξέρει ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το κορίτσι στην αρχή κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο αλλοδαποί αλλά στη συνέχεια φέρεται να κατέθεσε πως ένας συγγενής της ήταν αυτός που τη βίασε με αποτέλεσμα το παιδί να μείνει έγκυος.

«Αυτό ήταν ψέματα. Ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, μας βοηθούσε. Ποτέ δεν πήγε με τον άνθρωπο αυτό» λέει η μητέρα της 13χρονης, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φοβήθηκε και να το είπε.

«Θα ήθελα να μεγάλωνα εγώ το μωρό»

«Θα ήθελα να το μεγάλωνα. Εκεί που μεγάλωσα έξι παιδιά και να είχα ένα παιδάκι παραπάνω» δηλώνει η μητέρα της 13χρονης.

Σημειώνεται πως η ανήλικη μητέρα με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα όπου εκεί βρίσκονται και τρία ακόμη αδέλφια της. «Με παίρνει το παράπονο. Τρίτη και Παρασκευή έχουμε επικοινωνία μαζί τους» λέει η μητέρα της.

Το μωράκι βρίσκεται στο κέντρο βρεφών «Η Μητέρα» και έχει κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή.

Προφυλακίστηκε 44χρονος για το βιασμό της μαθήτριας

Για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ένας 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι αυτός που βίασε και άφησε έγκυο το ανήλικο κορίτσι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο in, η οικογένεια της ανήλικης δεν έκανε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά πήγε στην Εισαγγελία στα τέλη του 2022, η οποία ξεκίνησε την προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα των Αρχών, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του δράση, ο οποίος έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024