Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 10-5: Πάλεψε χωρίς Φιλίποβιτς, αλλά…
Ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε χωρίς τον Φιλίποβιτς, δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελονέτα και ηττήθηκε με σκορ 10-5, μένοντας πίσω στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου.
Μια σημαντική ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή του ομίλου του έχασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε από την Μπαρτσελονέτα με σκορ 10-5 στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων για τη 10η αγωνιστική του LEN Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι που παρατάχθηκαν δίχως τον σπουδαίο Φίλιπ Φιλίποβιτς -την στιγμή που ο Μάρτιν Βάμος ήταν ανέτοιμος έχοντας χάσει τις τρεις τελευταίες προπονήσεις- πάλεψαν και ήταν καλύτεροι στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πλήρωσαν τις κακές επιλογές τους στον παίκτη παραπάνω, χάνοντας από τους Ισπανούς που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι.
Ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει λίγο πίσω όσον αφορά την κορυφή, αφού ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στο Final 8 και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τα εναπομείναντα παιχνίδια του για μια καλή προετοιμασία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες να έχουν ως όπλο την καλή τους άμυνα και να ψάχνουν να βρουν ρυθμό στην επίθεση. Η Μπαρτσελονέτα ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με σκόρερ τον Περόνε που έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε απάντηση με τον Βάμος να κάνει το 1-1, που ήταν και το σκορ που του πρώτο οκταλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο ο αγώνα άνοιξε περισσότερο, με τον Μάρτον Βάμος να είναι πρωταγωνιστής και να κάνει το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα στους Ερυθρόλευκους. Οι Ισπανοί απάντησαν με τον Μουνιαρίθ για το 2-2 λίγο αργότερα. Ο Παπαναστασίου ήταν εκείνος που έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό για το 3-2, όμως το οκτάλεπτο έληξε στο 3-3 χάρη στο γκολ του Λαρούμπε.
Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν πολύ κακό επιθετικά για τους Ερυθρόλευκους που δεν μπορούσαν να βρουν με τίποτα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μουνιαρίθ με πέναλτι έκανε το 4-3 και ο Φαμέρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-3. Για να έρθει ο Παούλ να φέρει τη διαφορά στο +3 με το 6-3 που ήταν και το αποτέλεσμα της περιόδου.
Η Μπαρτελονέτα κατάφερε να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά με τους Μουνιαρίθ και Περόνε να σκοράρουν από μία φορά κάνοντας το 8-3. Ο Γενηδουνιάς μείωσε με πέναλτι σε 8-4, όμως ο Παβιγιάρ έφερε ξανά το +5 για το 9-4. Ο Παπαναστασίου μείωσε εκ νέου σε 9-5 και το τελικό 10-5 διαμόρφωσε ο Μάτκοβιτς.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τα παιδιά και τα social media για να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα της ΝΔ
- Πάσχα: Από τη Σαρακοστή στη Λαμπρή – Έθιμα και συμβολισμοί της ελληνικής παράδοσης
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- Καταστήματα: Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά σήμερα Μ. Πέμπτη – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442