«Βρισκόμουν στα σκαλιά του Εφετείου και ξαφνικά δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, που δεν ήταν κουκουλοφόροι αλλά είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με μπουφάν για να μην γίνουν αντιληπτοί.
Επιτέθηκαν στο ένα θύμα με μπουνιές, κλωτσιές και κράνη. Γύρισα στην αστυνομία και φώναξα. Μέχρι να γυρίσω να κοιτάξω στη μεριά του, τον είχαν μαχαιρώσει στον μηρό, έτρεχε πίδακας το αίμα και κατευθείαν θυμήθηκα την υπόθεση του Άλκη Καμπανού» συγκλονίζει ο μάρτυρας.
«Με το που έγινε η επίθεση, κατέβηκαν τα ΜΑΤ και είδαν το αίμα να τρέχει, χρησιμοποίησαν κρότου λάμψης και οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν λίγο αλλά είδα ότι διέφυγαν» λέει για τους δράστες της επίθεσης.
«Το θύμα είχε ξαπλώσει κάτω, έτρεχε το αίμα ποτάμι από το πλάι του ποδιού του, του το έδεσαν θαμώνες καφετέριας εδώ δίπλα και ένα φιλικό του πρόσωπο τον πήρε στο αμάξι και τον πήγε στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία μας είπε μετά το περαστικό ότι ήταν σε εξέλιξη κάποια δίκη για περιστατικό οπαδικής βίας» καταλήγει ο μάρτυρας της επίθεσης.
Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης
Όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως το θύμα βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου με τους απλούς ανθρώπους να προσπαθούν να τον σώσουν, πριν έρθει ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε πιθανότατα ο πατέρας του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Έχει άλλον έναν γιο και μία κόρη και μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του, καθώς η γυναίκα του απεβίωσε πριν δύο χρόνια.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην εκπομπή T-Live που επικοινώνησαν και με τον πατέρα και με τον αδερφό του θύματος, οι οποίοι είναι σε σοκ και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ο νεαρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει πολύ σοβαρά τραύματα και γι’ αυτό είναι πολύ κρίσιμες οι τελευταίες ώρες.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής