Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε δείπνο με τον Τέντ Σαράντος για την παγκόσμια προβολή του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε δείπνο με τον Τέντ Σαράντος για την παγκόσμια προβολή του Maestro

Η σειρά του Mega έχει ήδη κερδίσει το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στο κοινό του Netflix από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του είχε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», που δημιουργήθηκε για το MEGA.

Τo «Maestro in Blue», όπως είναι το «Maestro» στο Netflix προβάλλεται πλέον παγκοσμίως και έχει κερδίσει το κοινό εξασφαλίζοντας μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας. Η δυναμική του Maestro, της σειράς που το MEGA επένδυσε, φάνηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η λατρεία από το τηλεοπτικό κοινό δικαίωσε πλήρως το κανάλι και βεβαίως τον δημιουργό της σειράς.

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει. Αν δεν είχα την στήριξη και το πράσινο φως από το MEGA και την πρόσκληση από τον πρόεδρο του καναλιού που μου είπε ‘κανε ό,τι θέλεις ελεύθερα’, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Το έκανα χάρις στην ελευθερία που μου έδωσε το MEGA να κινηθώ όπως θέλω. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μια δουλειά τέτοιων απαιτήσεων» έλεγε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

To Maestro άνοιξε τα φτερά του

Τα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά του MEGA αποδείχθηκε ότι δεν ήταν υπερβολή με το Netflix να το ξεχωρίζει ως διαμάντι και να το εντάσσει στην πλατφόρμα. Η πρώτη ελληνική σειρά που το καταφέρνει στην ιστορία.

Ευτυχισμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δειπνεί με τον συνδιευθύνοντα σύμβουλο του Netflix και εκλεκτούς συνδαιτημόνες μεταξύ των οποίων η Νία Βαρντάλος και η Μαρία Μενούνος και στο βάθος η οικογένεια του MEGA καμαρώνει.

Το «ταξίδι» της σειράς

Ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντας σύμβουλος στο Netflix, Τεντ Σαράντος προσκάλεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε δείπνο στο Λος Άντζελες, με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

Μια πολύ ζεστή συνάντηση όπου ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ανήρτησε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το δείπνο, το οποίο περιελάμβανε και χωριάτικη σαλάτα! Στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη»

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…».

Όγδοο στην παγκόσμια κατάταξη του Netflix το Maestro

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση. Στην Ιταλία βρέθηκε στην 6η θέση, στην Τουρκία στην 5η θέση, ενώ στη Μάλτα στην 4η.

Στα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, οι θεατές αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, τη μουσική και το τεχνικό κομμάτι της σειράς, που μπήκε στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα, πριν από 3 μέρες, τη 17η Μαρτίου.

Το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», επίσης σχολιάστηκε θετικά από τους ξένους θεατές.

Κάποιοι άλλοι δε, γράφουν ότι θέλουν ήδη να μετακομίσουν σε κάποιο ελληνικό νησί, μετά τα πλάνα των Παξών, που κυριαρχούν.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024