Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε πίστα σκι

Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε πίστα σκι

Στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες

Αντιμέτωπη με μια πολύ βαριά κατηγορία, αυτή της αμέλειας και της εγκατάλειψης, βρίσκεται πασίγνωστη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ηθοποιός παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για το ατύχημα που έλαβε χώρα το 2016, ενώ έκανε σκι στη Γιούτα, σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατηγορείται ότι τραυμάτισε ένα συνταξιούχο γιατρό και τον εγκατέλειψε. Μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός ανέφερε πως εκείνη «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει από μια πλαγιά» στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία που της έκανε «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό».

Μάλιστα, στην αρχική αγωγή του ο Τομ Σάντερσον ζητούσε αποζημίωση 3,1 εκατ. δολάρια, ενώ πλέον ζητά 300.000 δολάρια, με την ηθοποιό από την άλλη να απαντά με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων.

Υποστήριξε, δε, ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της.

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024