Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου: Πανικός με τις διατροφικές της συμβουλές - «Πίνω κάθε μέρα ζωμό από κόκαλα»

Γκουίνεθ Πάλτροου: Πανικός με τις διατροφικές της συμβουλές – «Πίνω κάθε μέρα ζωμό από κόκαλα»

Τι συνέβη με την Γκουίνεθ Πάλτροου;

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά… για λάθος λόγους βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Γκουίνεθ Πάλτροου, την οποία κατηγορούν για τις συμβουλές διατροφής που δίνει μέσα από τα social media.

Η διάσημη ηθοποιός έγινε viral στο Twitter, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast «The Art of Being Well», μιλώντας για την ρουτίνα ευεξίας της, ανέφερε πως ξεκινάει τη μέρα της πίνοντας καφέ, ενώ στη συνέχεια, κάνει γυμναστική για μια περίπου ώρα και για δεκατιανό, πίνει… ζωμό από κόκαλα.

Αργότερα λέει, πως το μεσημεριανό της περιλαμβάνει πολλά λαχανικά και φροντίζει να το τρώει γύρω στις 6 το απόγευμα, αφού δεν θα φάει τίποτα για το υπόλοιπο της ημέρας, μέχρι το πρωινό της επόμενης.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Αμέσως, η συνέντευξή της έγινε viral στα social media, με πολλούς να κατακρίνουν την Γκουίνεθ Πάλτροου και να την κατηγορούν ότι ενώ προσπαθεί να προωθεί υγιή πρότυπα, κάνει ακριβώς το αντίθετο.

«Διατροφικές διαταραχές»

Μάλιστα, πολλοί ειδικοί μίλησαν για «διατροφικές διαταραχές». Θέλοντας να απαντήσει σε όσους την κατηγόρησαν, η σταρ δήλωσε σε story της στο Instagram πως το διατροφικό της πλάνο είναι σχεδιασμένο από διατροφολόγο και αφορά μόνο τον δικό της οργανισμό, ο οποίος ανά διαστήματα εμφανίζει πολλές φλεγμονές.

Εξήγησε λοιπόν, στο κοινό της ότι ο διατροφολόγος της έκρινε αναγκαίες αυτές τις τροφές για να μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά, ο οργανισμός της. «Δεν είπα ότι είναι συμβουλή για κάποιον άλλο. Είναι πραγματικά αυτό που λειτούργησε για μένα και ήταν πολύ ισχυρό και πολύ θετικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι τρώω έτσι όλη μέρα κάθε μέρα» είπε.

Όσο για τον ζωμό από κόκαλα, ο οποίος σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ανέφερε: «Παρεμπιπτόντως, τρώω πολλά περισσότερα από ζωμό από κόκαλα και λαχανικά. Τρώω πλήρη γεύματα».

Τόνισε μάλιστα, πως έχει κι εκείνη τις «κακές» της συνήθειες. «Να σας ενημερώσω επίσης, ότι έχω πολλές μέρες που μπορώ να τρώω ό,τι θέλω. Ακόμα και τηγανιτές πατάτες και οτιδήποτε άλλο. Αλλά η βασική μου αρχή ήταν να προσπαθήσω να τρώω υγιεινά, ώστε να φροντίσω τον εαυτό μου».

Δείτε την απάντησή της

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024