
Μπιέλ: «Θέαμα ο Χάμες, εξεπλάγην πόσο καλός είναι ο Χουάνγκ»
Ο Μπιέλ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Χάμες Ροντρίγκες και αποθέωσε τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ
Συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο παραχώρησε ο Πεπ Μπιέλ, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Χάμες Ροντρίγκες και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ!
«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό, το κλίμα μου θυμίζει πολύ αυτό της πατρίδας μου. Παρατηρείς τη διαφορά, ωστόσο, στον φίλαθλο κόσμο. Εδώ, οι φίλαθλοι είναι πιο παθιασμένοι, πιο τρελοί. Μπορώ να περπατήσω στους δρόμους, αλλά σε αναγνωρίζουν, σου ζητάνε φωτογραφίες. Με σέβονται», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Χάμες Ροντρίγκες και αποθέωσε τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ. «Είναι θέαμα. Με την ποιότητά του, κάνει τα πράγματα πιο όμορφα και απλά», ενώ για τον Νοτιοκορεάτη υπογράμμισε: «Με εξέπληξε πολύ ο Ινμπόμ. Δεν τον ήξερα και εξεπλάγην από το πόσο καλός είναι».
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ λέει πως «ντρέπεται» για την αμερικανική μεταναστευτική πολιτική
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο



