
Λάυριο – Ολυμπιακός 75-103
Ο Ολυμπιακός έκανε το 19/19 στην Basket League, περνώντας από το Λαύριο με 103-75 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική.
Ο Ολυμπιακός σε ένα πολύ καλό και παραγωγικό παιχνίδι, επικράτησε του Λαυρίου με 103-75, σουτάροντας με 55.6% από τη γραμμή του τριπόντου με σούπερ δίδυμο Βεζένκοφ και Πίτερς!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο, αλλά είδε τους παίκτες του να πετυχαίνουν άλλη μια νίκη στην Basket League και να κάνουν το 19/19 στην εξ αναβολής αναμέτρηση για ην 15η αγωνιστική της Basket League, κόντρα στο Λαύριο με 103-75.
Η ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη στάθηκε εξαιρετικά στην αναμέτρηση, με όπλο της τα πολύ καλά ποσοστά από την περιφέρεια. Για ένα ημίχρονο δεν άφησε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει στο σκορ. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι σκλήρυναν την άμυνα τους και συνέχισαν να… πυροβολούν από τα 6.75, και με ένα επιμέρους 25-15, έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +16 (79-63).
Ίδια εικόνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό να έχει πολυφωνία στην επίθεση, να παίρνει σκορ και από τον Τζορτζ Πάππας μεταξύ άλλων και με ένα νέο πολύ καλό επιμέρους 24-14 να τελειώνουν με ακόμα ένα +100 σε αναμέτρηση της Basket League (103-75).
«Διψήφιοι» έξι παίκτες
Για το Λαύριο εντυπωσιακό ήταν το δίδυμο των Φλαγκ και Ζάρα με 19 και 14 πόντους αντίστοιχα, αλλά και 7/9 τρίποντα συνολικά, που πάλεψαν όσο άντεξαν και συνέβαλοαν στην ανταγωνιστική εικόνα του Λαυρίου για 22 περίπου λεπτά.
Τα δεκάλεπτα: 18-29, 48-54, 63-79, 75-103
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»
- Υποκλοπές: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που η ΕΥΠ πρέπει να ενημερώσει για την παρακολούθηση του Θ.Κουκάκη
- «Λένε ότι δεν ξέρω να παίζω» – Ο Γουάλας Σον για το Χόλιγουντ, τη ψυχοθεραπεία και την Παλαιστίνη
- Κόντρα υπουργείου Οικονομικών – ΠΑΣΟΚ για τις δεσμεύσεις Ανδρουλάκη για το ιδιωτικό χρέος



