Ξάνθη: Νέα επεισόδια στο Δροσερό – Ακούγονται πυροβολισμοί
Οι κάτοικοι του Δροσερού είναι πανικόβλητοι.
Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει στο Δροσερό Ξάνθης, όπου την τελευταία ώρα ακούγονται πυροβολισμοί, διεξάγονται επεισόδια, ενω έχει εκδηλωθεί και πυρκαγιά στην οικία του καθ’ ομολογίαν 36χρονου δράστη.
Το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία του 46χρονου, που δολοφονήθηκε.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι κάτοικοι του Δροσερού είναι πανικόβλητοι καθώς συνεχίζεται ο πετροπόλεμος απο οργισμένους για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών μετά τη δολοφονία του 46χρονου. Παράλληλα, οι πυροβολισμοί εξακολουθούν να ηχούν.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που καλύπτουν την είσοδο και έξοδο του οικισμού, ενω η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει σπεύσει για την κατάσβεση της φωτιάς στην οικία του 37χρονου.
Υπενθυμίζεται πως και χθες σημειώθηκαν πυρκαγιές στα σπίτια των εμπλεκόμενων στη δολοφονία.
Έκαψαν τα σπίτια του φονιά και του αδερφού του
Το σπίτι που έμενε ο 37χρονος δράστης προτού διαπράξει τη δολοφονία του 46χρονου στο Δροσερό ήταν τελικά το σπίτι στο οποίο έβαλαν φωτιά άγνωστοι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, οι άγνωστοι άνδρες που φέρονται να είναι εξαγριωμένοι συγγενείς του άτυχου 46χρονου, στη συνέχεια έκαψαν και το σπίτι του αδερφού του δολοφόνου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες και τα δύο σπίτια που έγιναν παρανάλωμα του πυρός, έγιναν αντικείμενα λεηλασίας από τους δράστες των δύο εμπρησμών.
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικάνικη παρουσία λόγω Ιράν
- Τέμπη: Ανακλήθηκαν οι εκταφές 3 σορών – Επιμένουν για εργαστήρια στο εξωτερικό οι γονείς
- Έρικ Ντέιν: Οι τελευταίες στιγμές του ΜακΣτίμι, η αυτοκτονία, η απώλεια φωνής – «Πρέπει να είσαι δυνατός»
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)

