Άλκης Καμπανός: Η ιατροδικαστής συμβούλεψε τους γονείς του να βγουν έξω από την αίθουσα – «Σκληρά όσα θα ακούσουμε»
Η ιατροδικαστής Λήδα - Καλλιόπη Κοβάτση διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στον Άλκη
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη,την 1η Φεβρουαρίου 2022, μαζί με τον τραυματισμό δύο φίλων του.
Στο βήμα του μάρτυρα βρίσκεται σήμερα η ιατροδικαστής Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση που εξέτασε τη σορό του Άλκη.
«Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα» δήλωσε η ιατροδικαστής την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα.
Οι γονείς του 19χρονου άκουσαν τη συμβουλή της ιατροδικαστού και αποχώρησαν από την αίθουσα, με την κα Κοβάτση να ξεκινά την κατάθεσή της αναλύοντας τα ευρήματα στη σορό του Άλκη αλλά και στα σώματα των τραυματισμένων φίλων του.
Στο άκουσμα της δήλωσης της ιατροδικαστού, η συνήγορος ενός εκ των 12 κατηγορουμένων, Κική Μπακιρτζίδου εξέφρασε την αντίθεσή της λέγοντας:
«Η κ. Κοβάτση δεν έχει έρθει εδώ ούτε ως μητέρα, ούτε ως συμπεθέρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες».
Την απάντηση έδωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως δεν το ξανάκουσε γιατί τέτοιο έγκλημα δεν έχει ξαναγίνει.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας

