ΠΑΕ Άρης: «Ο σκοπός του ορισμού του Μπένετ επετεύχθη»
Επίθεση των κιτρινόμαυρων στον Άγγλο αρχιδιαιτητή για όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης με πρωταγωνιστή διαιτητή και VAR στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Έξαλλοι είναι στον Άρη από τη διαιτησία του σημερινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κυρίως για τη φάση του πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εξαπέλυσαν, μάλιστα, επίθεση στον αρχιδιαιτητή Μπένετ, για τον ορισμό που έκανε η ΚΕΔ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η… έμπνευση του κ. Μπένετ να ορίσει… Σουηδοϊρακινό διαιτητή στο αποψινό ντέρμπι, με VARista από την Αλβανία, αποδείχθηκε πολύ σωστή επιλογή! Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη!
Ο VARistas κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι, αλλά… «ξέχασε» να δει νωρίτερα πως ξεκινάει η φάση από λανθασμένη εκτέλεση του πλαγίου άουτ.
Ξεκάθαρη παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του αντιπάλου, που πατάει μέσα στο γήπεδο, αλλά ο VARistas… είπαμε, «ξέχασε» να την δει!
Αλλά μετά είδε επαφή, άρα πέναλτι, γι’ αυτό κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό, που συμφώνησε μαζί του (αφού στην Σουηδία δεν έχουν VAR, είπε να συμφωνήσει με τον VARista, που προέρχεται από μια χώρα που διαθέτει VAR). Κάπως έτσι ο αντίπαλος μάς ισοφάρισε, διότι με άλλο τρόπο δεν μπορούσε.
Η διαιτησία είναι στα χειρότερά της. Έχει πιάσει πάτο. Ίσως έχουν αποφασίσει πως θα μοιράσουν τις πρώτες θέσεις.
Στο επόμενο ματς καλούμε τον κ. Μπένετ να ορίσει Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR!
Όσο για τον προπονητή του αντιπάλου, ντρέπεται και η ντροπή μαζί του. Τους ίδιους θεατρινισμούς σε κάθε γήπεδο με προφανείς σκοπούς. Στα μάτια όλης της Ελλάδας, όμως, το μόνο που πετυχαίνει είναι να μικραίνει την ομάδα του.
Τον έχουν πάρει χαμπάρι…».
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)



























![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442