Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Στον κατήφορο της τοξικότητας, αφήνουμε μόνη τη ΝΔ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Στον κατήφορο της τοξικότητας, αφήνουμε μόνη τη ΝΔ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, κάνοντας λόγο για «αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της».

«Σε μια στιγμή που η τραγωδία των Τεμπών απαιτεί χαμηλούς τόνους, ενσυναίσθηση και αναζήτηση της αλήθειας, η ΝΔ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις εσωτερικές του διεργασίες», σχολιάζει η Κουμουνδούρου απαντώντας στην ανακοίνωση της Πειραιώς, η οποία ανέφερε ότι «ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «στον κατήφορο της τοξικότητας, την αφήνουμε μόνη», προσθέτοντας πως «είναι φανερό ότι επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της».

«Θα αγωνιστούμε για την αλήθεια» στα Τέμπη

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει, τέλος, ότι «57 νεκροί, οι οικογένειές τους και η ελληνική κοινωνία, απαιτούν την αλήθεια» για την τραγωδία στα Τέμπη και τονίζουν, «γι’ αυτήν θα αγωνιστούμε».

Παράλληλα, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα, ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024