Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SVB – Μπέκερ: Στη Χαβάη ο CEO που ευθύνεται για την κατάρρευση της SVB [εικόνες]

SVB – Μπέκερ: Στη Χαβάη ο CEO που ευθύνεται για την κατάρρευση της SVB [εικόνες]

Διακοπές στην Χαβάη έκανε ο CEO που ευθύνεται για την κατάρρευση της SVB

Στη Χαβάης «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός τον άνθρωπο που ηγήθηκε της κατάρρευσης της Silicon Valley Bank.

Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της SVB, Γκρέγκ Μπέκερ, φωτογραφήθηκε να περπατά στους δρόμους της Lahaina με βερμούδα και σαγιονάρες, ενός παραθαλάσσιου θέρετρου, όπου έχει ένα διαμέρισμα αξίας 3,1 εκατ. δολαρίων.

Ο Γκρέγκ Μπέκερ και η σύζυγός του Μέριλιν Μπαουτίσταμ το απόγευμα της Δευτέρας μπήκαν σε μια μαύρη λιμουζίνα, κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την DailyMail, οι δύο τους έφυγαν από το σπίτι τους στο Menlo Park της Καλιφόρνια, ντυμένοι casual και κουβαλώντας ασορτί βαλίτσες OGIO.

Αυτός φορούσε ένα γκρι πουλόβερ, ξεβαμμένο τζιν και ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ

Πηγή φωτογραφίας: www.dailymail.co.uk

Η σύζυγός του φορούσε ένα μπλε ναυτικό γιλέκο πάνω από ένα μπλε πουλόβερ, τζιν και αθλητικά παπούτσια New Balance ενώ κρατούσε μια κίτρινη τσάντα με καπιτονέ.

Πηγή φωτογραφίας: www.dailymail.co.uk

Εθεάθησαν την Τετάρτη να περπατούν στους δρόμους της Lahaina,με σορτς και σαγιονάρες.

Πηγή φωτογραφίας: www.dailymail.co.uk

Η εικόνα του Μπέκερ να φοράει σορτς, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες έρχεται σε αντίθεση με τον «πόνο» των αγορών.

Η SVB κατέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα και η Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) ανέλαβε την τράπεζα το Σαββατοκύριακο.

Ο Μπέκερ, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της SVB για 12 χρόνια, ήταν μεταξύ μιας σειράς ατόμων που κατηγορούνται για την κατάρρευση της τράπεζας.

Επιπλέον, έχει «τραβήξει» την προσοχή των αρχών αφού πούλησε μετοχές της SVB αξίας σχεδόν 30 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία δύο χρόνια – με συμφωνίες που έγιναν τις ημέρες πριν η τράπεζα αποκαλύψει ζημιά 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χαρτοφυλάκιο που πουλήθηκε στην Goldman Sachs.

Η πώληση μετοχών αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Μπέκερ πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με στοιχεία του Smart Insider, πουλώντας σε τιμές που κυμαίνονταν από 287 δολάρια ανά μετοχή έως 598 δολάρια ανά μετοχή.

Δεν είναι ο μόνος—εκθέσεις από το CNBC ισχυρίζονται ότι στελέχη της επιχείρησης πούλησαν μετοχές συνολικής αξίας 84 εκατομμυρίων δολαρίων τους τελευταίους 24 μήνες. Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Daniel Beck, ξεφόρτωσε περίπου το ένα τρίτο του μεριδίου του στην επιχείρηση την ίδια ημέρα που ολοκληρώθηκε η πώληση του Μπέκερ—συνολικά μετοχές αξίας περίπου 575.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal και τους New York Times, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ερευνούν τις πωλήσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024