Ο Αχιλλέας Μπέος μέσω ανακοίνωσης του Βόλου στέλνει… τελεσίγραφο στην ΚΕΔ για αντικατάσταση του διαιτητή Διαμαντόπουλου.

Ο Βόλος συνέχισε τις έντονες αντιδράσεις μετά τον ορισμό του διαιτητή Διαμαντόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Αχιλλέα Μπέο να απειλεί νωρίτερα την ΚΕΔ.

Η ομάδα της Μαγνησίας μετά την επιστολή, με την οποία ζήτησε απείλησε ότι θα κατέβει με την ομάδα Νέων σε περίπτωση που δεν σφυρίξει ξένος ρέφερι και τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου ότι «θα κάνει άνω-κάτω τα playoffs», εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση.

Σε αυτήν επιτίθεται στον Στιβ Μπένετ και τονίζει ότι αν δεν υπάρξει αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου ως το Σάββατο «θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις», απειλώντας εκ νέου την ΚΕΔ και τον Άγγλο αρχιδιαιτητή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στιβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός “αρχιδιαιτητής” ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα, καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στιβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στιβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα “μαγειρέματα” και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr