Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η σοκαριστική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βέρμπιτς - Ο πόλεμος και η τρανς από την Σλοβενία

Η σοκαριστική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βέρμπιτς – Ο πόλεμος και η τρανς από την Σλοβενία

Αυτή η είναι η ανάρτηση της πρώην του Βέρμπιτς που άναψε... φωτιές

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στα προσωπικά του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο άσος του Παναθηναϊκού απασχολεί ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, με την πρώην σύζυγό του, Αλβίνα Τσαρένκο να προχωράει σε μια σοκαριστική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η Αλβίνα έκανε λόγο για νυχτοπερπατήματα του Βέρμπιτς μετά τον αγώνα των «πρασίνων» με τον Ατρόμητο, ενώ ανέφερε πως μαζί του ήταν και μια τρανς από τη Σλοβενία.

Η ανάρτηση της Τσακαρένκο έφερε και την απάντηση του 29χρονου παίκτη, που χαρακτήρισε «παθολογική ψεύτρα» την πρώην σύζυγό του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή της η Αλβίνα:

«Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ για τα βίντεο από το Lohan Night Club, όπου ο πρώην μου, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς βρέθηκε την Κυριακή 12-3 μετά τον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός. Ηταν εκεί με μια τρανς από τη Σλοβενία όπου μένει στο διαμέρισμά του.

Θέλει να έχει επαφή με τον γιο μου σήμερα, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το περιβάλλον και το lifestyle του. Σας ευχαριστώ όλους» σημείωσε το μοντέλο από την Ουκρανία.

Η απάντηση του Βέρμπιτς

«Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι (πρόσθεσε ανδρικό μόριο) και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!».

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024