
Δίκη Πισπιρίγκου: Την παραπομπή της σε δίκη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ιριδας προτείνει ο εισαγγελέας
Με την ίδια πρόταση ο εισαγγελέας ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου
Την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας πρότεινε ο εισαγγελέας προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου έχουν και τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή μη της κατηγορούμενης σε νέα δίκη, εκτός από αυτή για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Ζητά και την παράταση της προσωρινής της κράτησης
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας ζητά από το δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.
Με την ίδια πρόταση ο εισαγγελέας ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Η κατηγορούμενη , όπως είναι γνωστό, από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώα και πως εκείνη δεν έχει κάνει κακό σε κανένα από τα παιδιά της όπως της αποδίδεται.
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο


