Ιταλία: Νεαρός τρέχει να σωθεί από επεισόδια… τρώγοντας πίτσα
Μάλλον ήταν... πολύ πεινασμένος για να αφήνει την πίτσα από τα χέρια του
Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων σοβαρών επεισοδίων που ξέσπασαν στη Νάπολη πριν από τον αγώνα της ομώνυμης ομάδας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η κάμερα κατέγραψε ένα βίντεο με έναν άνδρα που τρέχει κυνηγημένος να σωθεί από τα επεισόδια.
Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο έγινε viral για έναν άλλο λόγο. Ποιος είναι αυτός; Ο εν λόγω άνδρας τρέχει να σωθεί… τρώγοντας παράλληλα πίτσα.
Το βίντεο που έγινε viral
Το βίντεο, που μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν νεαρό άνδρα κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των οπαδών της Νάπολης και της Άιντραχτ ο οποίος μάλλον ήταν πολύ πεινασμένος. Και δεν μπορούσε να εγκαταλείψει την πίτσα του.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Piazza del Gesù όπου όπως φαίνεται στα πλάνα τρομοκρατημένοι άνδρες αναγκάζονται να φύγουν άρον άρον για να βρουν καταφύγιο.
Ο νεαρός μόλις διαπιστώνει τα πρώτα προβλήματα και ενώ κρατάει ακόμα το κουτί με την πίτσα δαγκώνει ένα κομμάτι τρέχοντας.
Δείτε το επικό βίντεο
Ragazzi io non credo di sentirmi bene pic.twitter.com/r0HnKf1ZGO
— Rocco (@Rocc0_O1) March 15, 2023
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442