Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού

Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού

«Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει αυτό ζητώ», λέει ο παππούς του άτυχου μηχανοδηγού και ξεσπά σε λυγμούς.

Τελέστηκε η κηδεία του 29χρονου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη στην Περαία Έδεσσας. Συγγενείς και φίλοι είπαν τελευταίο αντίο στον άτυχο 29χρονο μηχανοδηγό ο οποίος έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η κηδεία έγινε μετά από αρκετές ημέρες αφού είχε προηγηθεί αίτημα του πατέρα του ο οποίος κρατείτο στις φυλακές Τουρκίας να έρθει στη χώρα μας για να παραστεί στο τελευταίο αντίο του παιδιού του. Το αίτημα έγινε τελικά δεκτό μετά από σειρά διαδικασιών και επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας επετεύχθη.

Την ίδια ώρα, ο παππούς του 29χρονου ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Νίκος για εκείνον ήταν το καμάρι του. «Παιδί καλό, χαρούμενο με όνειρα για τη δουλειά του και βέβαια για τη ζωή του. Είχε αρραβωνιαστεί με τη Σόνια και ετοιμαζόταν να παντρευτούν ήταν τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τώρα το παιδί μας πάει δε γυρίζει πίσω. Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει αυτό ζητώ», λέει ο παππούς του Νίκου και ξεσπά σε λυγμούς.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ναλμπάντη

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του 29χρονου ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια και Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθεια τους και τις άμεσες ενέργειες τους για τον επαναπατρισμό του πατέρα του Νίκου, Δημήτρη.

«Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευχαριστεί την γείτονα χώρα για την κατανόηση και την άμεση επιστροφή του Δημήτρη στην Ελλάδα. Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια, Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθεια τους και τις άμεσες ενέργειες τους για τον επαναπατρισμό του Δημήτρη, εκπληρώνοντας την υπέρτατη επιθυμία του γιου του, Νίκου. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024