Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντένις Γκιούρα: Θρήνος για τον θάνατο σε τροχαίο του πρωταθλητή στον στίβο

Ντένις Γκιούρα: Θρήνος για τον θάνατο σε τροχαίο του πρωταθλητή στον στίβο

Ο Ντένις Γκιούρα σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Μόλις στα 25 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πρωταθλητής στίβου, Ντένις Γκιούρα μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 25χρονος δρομέας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ποιος ήταν ο Ντένις Γκιούρα

Ο Ντένις Γκιούρα ήταν δρομέας, αθλητής του Εσπέρου από το 2004 με σημαντικές διακρίσεις. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες ήταν η πρωτιά τα τελευταία χρόνια στον αγώνα Run Greece Πάτρας.

Ο 25χρονος αγαπούσε πολύ το τρέξιμο και στον λογαριασμό του στο Facebook είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Με όπλα τα πόδια και την δίψα για επιτυχίες που δεν αδειάζουν ποτέ από σφαίρες…».

Στον λογαριασμό του, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δρομέας ανέβαζε συχνά φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός του, φίλοι του τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα. «Πρωταθληταρά μου, ο Θεός να σε αναπαύσει. Καλή αντάμωση καλέ μου αδερφέ», γράφει στο Facebook φίλος του αδικοχαμένου αθλητή.

Καθηγητής του γράφει κάτω από την παραπάνω ανάρτηση: «Μαθητής μου, από τα καλύτερα παιδιά του σχολείου του, ήταν η μεγάλη μου συμπάθεια λόγω του στίβου, γιατί και εγώ στα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα αθλητής… Δεν έχω λόγια… Ντένις, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Πού και πότε έγινε το τροχαίο

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε στη μίνι περιμετρική στην Πάτρα, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο διαχωριστικό διάζωμα στο ύψος του ρωμαϊκού υδραγωγείου.

Αν και στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αποδείχθηκε ότι ήταν αργά για τον 25χρονο αθλητή.

Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό της σορού του χρειάστηκε η Πυροσβεστική.

Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σε λίγες ημέρες

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε λίγες ημέρες στην Πάτρα, καθώς ο 28χρονος Γιώργος Μασούρας υπέκυψε στα τραύματά του μετά την πρόσκρουση της μηχανής του σε κολόνα τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ο άτυχος νέος επέστρεφε στο σπίτι του μετά από βάρδια που έκανε στην επιχείρηση εστίασης που είχε δημιουργήσει με φίλους του στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου.

Η μοτοσικλέτα του Γιώργου Μασούρα εξετράπη της πορείας της, ενώ βρισκόταν επί της οδού Κορίνθου και καρφώθηκε σε κολόνα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο οποίο διακομίστηκε.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άτυχος αναβάτης ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Νίκου Μασούρα, και του τωρινού φυσικοθεραπευτή της ομάδας του Απόλλωνα, που παλαιότερα αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, Άγγελου Μασούρα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024