Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία 64χρονου, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο χωριό Μοχός, του δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Τον εντόπισε αιμόφυρτο η σύζυγός του, στην αυλή του σπιτιού τους, η οποία κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
«Λύγισε» από τον πρόωρο χαμό του γιου του
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος δεν άντεξε τον χαμό του γιου του σε τροχαίο και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με το cretalive, τη Δευτέρα, 13 του μηνός, επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 27χρονος γιος της οικογένειας, αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης. Όμως η υπόθεση αναβλήθηκε.
Ο πατέρας, περιγράφεται, ότι ήταν αμίλητος, σκεπτικός, μελαγχολικός. Στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ. Η σύζυγος του πετάχτηκε έντρομη από το κρεβάτι της και βγαίνοντας έξω στην αυλή αντίκρισε τον άνδρα της σωριασμένο στο έδαφος, έχοντας βληθεί στο μέρος της καρδιάς.
Δίπλα του ήταν η κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο έτρεξε και η κόρη της οικογένειας, η οποία σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, ασκώντας πίεση στο τραύμα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις