Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρό στο κελί του το αφεντικό θιάσου στρίπερ – Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την κοπέλα του με τσεκούρι

Νεκρό στο κελί του το αφεντικό θιάσου στρίπερ – Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την κοπέλα του με τσεκούρι

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία – Ο Ρίτσαρντς επιχείρησε να σκοτώσει τη φίλη του όταν την είδε να φιλιέται με πρωταγωνιστή ριάλιτι.

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Ντέιβιντ Ρίτσαρντς, λίγες εβδομάδες μετά την καταδικαστική ποινή σε βάρος του για την απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του, Άλεξ Άλαμ. Ο Ρίτσαρντς είδε τη φίλη του και μοντέλο να φιλιέται με έναν πρωταγωνιστή ριάλιτι της Βρετανίας, τον Κερκ Νόρκρος και επιχείρησε να τη σκοτώσει με τσεκούρι.

Η σορός του Ρίτσαρντς, ο οποίος είναι γνωστός ως αφεντικό των «Dreamboys», ενός περιοδεύοντος θιάσου με άνδρες που –μεταξύ άλλων- κάνουν στριπτίζ, εντοπίστηκε χθες σε φυλακή του Nottinghamshire.

Το χρονικό της απόπειρας δολοφονίας της Άλεξ Άλαμ – «Ήξερα ότι θα με έκανε κομμάτια»

Ο Ρίτσαρντς και η Άλαμ ήταν μαζί 9 χρόνια. Όπως είπε ένας μάρτυρας στη Sun o πρώην μποξέρ ήταν χειριστικός απέναντι στη σύντροφό του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Μάλιστα η ίδια τον είχε επανελεγμένα καταγγείλει στην αστυνομία, πριν τον διώξει από το σπίτι τους ενώ υπήρξαν και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο Ρίτσαρντς περίμενε έξω από το σπίτι τους για πέντε ώρες, μέχρι που είδε τον 34χρονο Κερκ να βγαίνει και να δίνει στην Άλαμ ένα «φιλί για καληνύχτα» καθώς έφευγε.

Λίγο αργότερα επιτέθηκε στην σύντροφό του χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα τσεκούρι ενώ φώναζε το όνομα του Κερκ.

Στη συνέχεια επιχείρησε να τη στραγγαλίσει συνεχίζοντας να τη χτυπά με το τσεκούρι.

«Κάθε φορά που ούρλιαζα ή παρακαλούσα να σταματήσει, ο Ρίτσαρντς θύμωνε όλο και περισσότερο. Συνειδητοποίησα ότι ίσως να μην ζούσα. Ήξερα ότι θα με έκανε κομμάτια, και μετά θα έκανε το ίδιο και στα παιδιά».

Ο Ρίτσαρντς έδεσε την Άλαμ χρησιμοποιώντας καλώδιο και στη συνέχεια την έσυρε από τα μαλλιά.

Την ώρα που ο Ρίτσαρντς την άφησε δεμένη για να μιλήσει στο τηλέφωνο, η γυναίκα μπόρεσε να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο ενώ κατάφερε στη συνέχεια να τον κλειδώσει έξω από το σπίτι, πριν αναζητήσει καταφύγιο σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού από όπου κάλεσε την αστυνομία και μετά τον Νόρκρος.

«Η Alam ήταν αιμόφυρτη. Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο -Ήταν σαν να έβλεπα ταινία τρόμου» είχε πει τότε ο μάρτυρας.

Η Alam παρακάλεσε τότε τον Norcross να έρθει το ταχύτερο δυνατόν για να σώσει τα παιδιά της.

Το μοντέλο ήταν στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες μετά την επίθεση και χρειάστηκε περισσότερα από 100 ράμματα.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και καταδικάστηκε

Ο Ρίτσαρντς αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας και είπε ότι δεν είχε ποτέ τσεκούρι στην κατοχή του. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε από τα λεγόμενά του και μέσα σε 4 ώρες έβγαλε την ετυμηγορία του κρίνοντάς τον ένοχο.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024