Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ατσάλινη Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά (2-1)

Ατσάλινη Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά (2-1)

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-1 την Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα τρία σετ, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Καρολίνα Πλίσκοβα (6-4, 5-7, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells. Η συμπατριώτισσά μας έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική 8άδα του αμερικάνικου τουρνουά.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Τζέσικα Πεγκούλα – Πέτρα Κβίτοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και με δύο break στα πρώτα τρία games προηγήθηκε με 3-0. Η Καρολίνα πήρε το ένα από τα δύο break πίσω και μείωσε σε 3-2, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια διατήρησε την ψυχραιμία της και έφτασε στο 4-2. Λίγο αργότερα έκανε το 5-3 και στη συνέχεια με 6-4 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8».

Στο δεύτερο σετ η Καρολίνα μπήκε δυνατά και πίεσε, κάνοντας break στο 4ο game (1-3). Η Μαρία όμως το πήρε αμέσως πίσω και μείωσε σε 3-2, ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 3-3. Οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 6-5, όταν η Καρολίνα έκανε break και με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Στο πρώτο game του τρίτου σετ η Μαρία Σάκκαρη είχε 10 break points αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα, με την Καρολίνα κάνει το 1-0. Στη συνέχεια μάλιστα έκανε break για το 2-0. Η Ελληνίδα τενίστρια, όμως, αντέδρασε και παίρνοντας τα επόμενα πέντε games έφτασε στο 5-2. Η Καρολίνα πήρε πίσω το ένα break και μείωσε σε 5-3, αλλά η Σάκκαρη με νέο break έκανε το 6-3 και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024